fbpx

Går du med en drøm om dit eget sejlloft - så er muligheden der

En af de sidste sejlmagere i Jylland ”Sejlsnedkeren” fra Horsens er blevet sat til salg. Ejeren, Preben Kristensen, har i en menneskealder syet sejl til små og store sejlbåde i hele Østjylland.

”Jeg elsker mit arbejde, og har haft rigtig mange gode år med et væld af spændende opgaver. Men nu er min krop ved at være slidt op. Og jeg tænker, at det er ok at gå på pension, når man er over 70 år”, siger Preben Kristensen med et smil.

Sejlsnedkeren er et enkeltmandsfirma, som de sidste 39 år har importeret sejl, specialdesignet racingsejl, syet til familiebåden, fremstillet kalecher og udført reparationer. Selve lokalerne er det ikke muligt at overtage, da de tidligere er solgt fra til en nabovirksomhed.

Mange vil også kende Preben Kristensen som en habil rorsmand, der har hjulpet en hel del bådejere med at få pokaler hjem til kaminhylden. Men nu er det tid til kun at sejle for fornøjelsens skyld.

”Jeg er på jagt efter den helt rigtige person, som har lyst til at føre sejlloftet videre. Jeg er ked af at efterlade mine kunder uden mulighed for hjælp. Der er et stort kundekartotek at starte op på, flere opgaver i bogen som rækker ind i 2022, symaskiner, IT-programmer, plotter og materialer klar til. Så det er lige til at gå til,” fortæller Preben Kristensen.

Det kan være svært at konkurrere på pris, når det drejer sig færdigsyede udenlandske sejl. Men Sejlsnedkeren har altid sørget for at tage ud til kunderne og hjælpe dem med at trimme de nye sejl, så ejerne har fået det maksimale ud af deres køb. Derfor er der mange kunder, som sværger til det gode håndværk med fuld service.

Der er ikke sat en fast pris på firmaet, så hvis man er interesseret, gælder det om at tage fat i Preben Kristensen med det samme. Han lover, at han vil hjælpe den nye ejer godt i gang.
Der er helt sikkert mange sejlere, der vil sætte pris på at have et lokalt allround sejlloft tæt på – også når Preben ”Sejlsnedker” er gået på pension.
Kort nyt

Danmarkshistorie: I mål efter 54 dage - en vild tur!

★ Artikel

★ Både for enhver: Fem populære valg som førstebåd

World Match Racing Tour

Match Race: Jeppe Borch topper verdensranglisten - klar til...

World Match Racing Tour

KDY vil være verdens bedste Match Race klub - igen...

Kapsejlads

H-båds liga: Høj Jensen sætter barren højt

Kort nyt

IQ-Foil: Dansk U21 europamester

SailGP

Spænd hjelmen - 20 minutters action fra Bermuda

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?