fbpx

Tyven ville stjæle ny båd i Handbjerg Marina

Den 40-årige mand fra Holstebro, der torsdag i sidste uge blev anholdt under en storstilet aktion med hjælp fra politiets specialstyrker i Handbjerg Marina, slog til igen få timer efter at han var blevet løsladt næste dag. Det skriver Tvmidtvest.dk

– Her stjal han en bil tæt på Bilka i Holstebro og kørte ud til Handbjerg Marina for at stjæle en ny båd, fortalte Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro til tv-stationen.

Tilsyneladende havde tyven åbenmundet fortalt om sit ærinde til nogle mennesker, han tilfældigt mødte på marinaen fredag aften. De kontaktede derefter politiet, som kørte ud og anholdte ham endnu en gang.
I sidste uge torsdag var den 40-årige tyv skyld i, at Handbjerg Marina var spærret af hele morgenen, hvor han blev anholdt om bord på en motorbåd til tre millioner kroner, hvor han havde lagt sigt til at sove efter at have stjålet den.

Politiet tog ingen chancer forud for anholdelsen af bådtyven, og derfor blev politiet assisteret af tungt bevæbnede folk fra aktionsstyrken bistået af Midt- og Vestjyllands Politi, da de stormede båden, der lå for anker. Han blev anholdt uden yderligere dramatik, men altså løsladt næste dag, hvorefter han straks tog kurs mod marinaen.

Siden de to hændelser er manden igen blevet anholdt for at stjæle en ATV ved en ejendom på Thyholm. Det skete onsdag i denne uge. Anklagemyndigheden skal nu igen vurdere den 40-årige mands sag, som også kommer til at omfatte en tidligere afsagt dom og afsoning for denne.


Kilde: tvmidtvest