fbpx

Visens skib sejler igen

Så er det 20. gang, at man kan opleve Visens Skib tage på sommertogt til 30 mindre havne rundt om i Danmark. Se længere nede, hvornår det musikalske skib kommer til dit område i næste måned – samt de to første dage af august.

Der lægges ud i Ebeltoft Havn og dernæst Hou Lystbådehavn. Underholdningen begynder kl. 20 og er gratis for alle, der har lyst til at komme og lytte med.

– Vi har spurgt de relevante politikredse, og hovedparten af dem har svaret, at på et offentligt tilgængeligt havneområde, hvor alle uhindret kan komme og gå, som de vil, betragtes Visens Skib og eventuelle tilhørere til vores gratis underholdning som en udendørs forsamling, og vi hverken kan, må eller skal tjekke coronapas. Det håber vi vil holde vand, lyder det fra folkene bag Visens Skib.

Visens Skib er en frivillig forening, der vil fremme brugen af den danske og folkelige vise‐ og sangskat. Niels Skouby alias Kaptain Høiben, som ejer SY Ellinor af Ebeltoft, tog i 2000 initiativ til den sejlende viseturné. Båden stilles gratis til rådighed, og ingen af de forskellige solister og musikere om bord profiterer af koncerterne.

sommertogt2021
Kort nyt

Danmarkshistorie: I mål efter 54 dage - en vild tur!

★ Artikel

★ Både for enhver: Fem populære valg som førstebåd

World Match Racing Tour

Match Race: Jeppe Borch topper verdensranglisten - klar til...

World Match Racing Tour

KDY vil være verdens bedste Match Race klub - igen...

Kapsejlads

H-båds liga: Høj Jensen sætter barren højt

Kort nyt

IQ-Foil: Dansk U21 europamester

SailGP

Spænd hjelmen - 20 minutters action fra Bermuda

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?