DIF: Tre stemmer afgjorde valget - Hans Natorp ny formand i DIF

147 stemte, de 76 for Hans Natorp, hans modkandidat Thomas Bach fik 71 stemmer, og Hans Natorp bliver dermed ny formand for DIF...

Det var et tæt løb, og et fuldstændig splitte DIF, der lørdag middag stemte om, hvem der skulle bestride landets mest magtfulde post inden for idrætslivet herhjemme. Der hersker en smule tvivl - ordstyrer nævnte 76 for Hans Natorp, og 71 til modkandidaten Thomas Bach, men på skærmen står der 75 vs. 71. Der er altså tale om så tæt på dødt løb som man næsten kan komme. To eller tre forbund, til Natorps fordel, sikrede ham posten som DIF formand, minimum for de kommende to år. 

Forklaringen på stemmeforvirringen fik vi af ordstyren efterfølgende. Et forbund havde udfordringer med stemme-anordningen (elektronisk) - og havde derfor afgivet deres stemme via en stemmeseddel, som ikke fremgik af skærmen, 76 vs. 71 og tre stemmer er altså bekræftet. 

På talerstolen var det en rørt mand af få ord, der skulle sige tak for valget - 'jeg savner ord' var den afsluttende bemærkning. 

Hans Natorp har været flittig gæst, især hos mange af de mindre forbund, som han har besøgt gennem de seneste otte måneder, og kilder tæt på Bådmagasinet beretter også, at det netop ville blive de mindre forbund, som ville blive afgørende for valget. 

 Seneste nyheder
Kapsejlads

TJV: Class 40 podiet fuldendt

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Kapsejlads

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Udvalgte artikler *


Produktnyt