#ROCKTheBoat talentakademi vender tilbage til Aarhus

Igen i år får unge sejlere over hele Danmark mulighed for at blive en del af Team Rockwools #ROCKTheBoat Academy, når de vender tilbage til Aarhus den 22. –  25. juli.

#ROCKTheBoat Academy blev lanceret i 2020 med akademier både i København og Aarhus.

Årets akademi bliver afholdt i Aarhus lige knap en måned før, det Danmarks første SailGP-event nogensinde - Rockwool Denmark Sail Grand Prix - kommer til byen.

Initiativet, der er skabt af det danske SailGP Team Rockwool Racing, giver Danmarks lovende, unge talenter chancen for at få en unik træningsweekend sammen med det danske SailGP hold og modtage personlig coaching fra sejlerne fra den danske F50 båd.

"Vi er glade for at kunne meddele, at #ROCKTheBoat Academy vender tilbage i 2021," siger Nicolai Sehested.

”Sidste år var vi vært for vores første to akademier og havde talenter med fra hele Danmark. Modtagelsen var virkelig positiv. Det er fantastisk at se så mange unge sejlere, der er passionerede, entusiastiske og villige til at lære, og vi havde nogle gode dage sammen med dem.”

Sehested fortsætter: "Hvem ved, om vi kommer til at se de fremtidige SailGP-sejlere igennem disse akademier? Det er virkelig spændende at se, at den næste generation af sejlere i Danmark er i gode hænder."

#ROCKTheBoat Academy er gratis og henvender sig til unge sejlere op til 21 år, der sejler i klasserne 29er og Waszp.

Bare tilmeld dig, tag din båd med og få en uforglemmelig weekend med coaching fra nogle af de bedste sejlere.

Tilmeldingen er åben nu og lukker igen mandag den 30. juni kl. 17.00 – Der er begrænsede pladser, så skynd dig! Akademiet fyldes op efter først til mølle-princippet.

Tilmelding via linket her.