fbpx

Lynetteholm: 'Happening' mod anlæggelsen fredag morgen

Related Articles: By & Havn svarer Lynetten Sejlklub på de mange spørgsmål, En akvædukt – en glimrende løsning!, Lynetteholm: Sejler-demonstration lørdag - kom og støt, Lynetteholmen: Ekspert om miljøkonsekvensrapporten - den er ubrugelig!, Nødråb fra sejlere: Klapbro kan kvæle en af Danmarks største lystbådehavne, Sejlklubben Lynetten køber ikke svar fra By & Havn - inviterer direktøren på en sejltur..., Skandalen lurer! Genialt forslag taget af bordet - bliver tusindevis af sejlere lukket inde?
Inkluder i Newsletter: Ja

Facebookgruppen STOP Lynetteholm! arrangerer happening mod anlæggelse af Lynetteholm i morgen - fredag den 4. juni kl. 8 i Rigsdagsgården ved Folketingets hovedtrappe.

Anlægsloven for Lynetteholm bliver med stor sandsynlig vedtaget i Folketinget i morgen, den 4. juni 2021. Herefter kan etableringen af Lynetteholm være en realitet. By & Havn planlægger at gå i gang med anlæggelsen allerede i september 2021.

STOP Lynetteholm afholder denne protest/markering, for at gøre opmærksom på Lynetteholms mange problemer, ikke mindst:

Badevandskvaliteten - vil blive forringet i Københavns Havn og langs kysten fra Kastrup til Skovshoved. Hvad anlæg af dokport, samt anlæg af sikring fra syd, vil medføre af forringelser af badevandskvaliteten er ukendt.

Klimasikring mod stormflod og forhøjet vandstand
- er ikke en del af Lynetteholm projektet. Portene til at lukke af til Københavns Havn er ikke en del af projekt og budget. Der mangler en sammenhængende plan for sikring af København.

Bynære får - absurditeten i at Københavnerne skal finde sig i 30 års jordkørsel igennem byen, for at få plads til får. Jvf. transportminister Benny Engelbrecht udtalelse til TV2 Lorry "I princippet så kunne den ø jo...ende med at blive en ø, hvor der bare går nogle får"

Yderligere information om happening og STOP Lynetteholm, her.

Læs al fakta om Lynetteholm i den eksterne pdf. her

 

Kapsejlads

DS-DM: J/70’erne indtager Sønderborg

Bådudstillinger

Genova spiller med musklerne – her lidt tal

World Match Racing Tour

Jeppe Borch & Co. skal 'optræde' på den helt store scene  

Kort nyt

#587: Politiet og sejlerne er ved at finde melodien

Kort nyt

Kom til stor jubilæumsfest i Helsingør

Udvalgte artikler *