fbpx

Kom til VIP-weekend i Bogense

Inkluder i Newsletter: Ja

Du køber ikke 'bare' en båd, hvis du handler hos X-Yachts - du køber en livsstil og et brand som der værnes om på højeste niveau. Værftet har i den grad rykket sig de seneste par år, hvor flere forskellige 'assesories'  er dukket op med det kendte X-logo, og nu er det hæderkronede værft i Haderslev også stærkt opsat på at styrke relationen mellem X-ejerne af deres både. Det er blevet til mange arrangementer gennem tiderne, og på det seneste har man oplevet fin succes med afvikling af større og mindre arrangementer, hvor det gode liv på vandet går hånd i hånd med netværk og personlige relationer.

I 2020 var Dyvig rammen om et særdeles populært arrangement, og 11. - 13. juni gentages succesen i Bogense Havn. Her er der – i selve kanalen - reserveret plads til 30 X-Yachts og i alt 60 deltagere efter først til mølle princippet.

'Vi kalder det for VIP-arrangementer, men konceptet er faktisk både åbent og meget enkelt' – siger X-Yachts CEO Kræn Brinck Nielsen.

X-Yachts ejere fra nær og fjern bliver inviteret til en rigtig hyggelig weekend, hvor vi som virksomhed reserverer samtlige havnepladser i kanalen, og skaber rammerne for en fælles middag lørdag aften. Der er mulighed for prøveture i den nye X-Power motorbåd, og der vil også være X-SUP boards klar til dem der måtte få lyst til det. Et funrace i sejlbådene på en overskuelig bane bliver der mulighed for om lørdagen, og det gælder uanset om man deltager i en 40 år gammel X-79 eller den nye 5.6’er.

Udover mødet med andre X-Yachts ejere, kan deltagerne også møde en række nøglepersoner bag X-Yachts, bla. virksomhedens ejer Ib Kunøe, som sejler sin X-4.6 fra Vedbæk til Bogense.

'De fleste gæster vil ankomme fredag aften, og sejle hjem igen søndag formiddag – forhåbentlig med en masse gode oplevelser og nye relationer med sig derfra' – siger Kræn Brinck Nielsen.

Det er frit at deltage, men registrering er nødvendig af hensyn til havnepladser og festmiddag - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.




Seneste nyheder





Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *