fbpx

Mirabaud Yacht Racing Image vender tilbage

Inkluder i Newsletter: Ja

Efter et år, hvor alt på grund af pandemine blev sat i stå, genoptager den internationale fotokonkurrence Mirabaud Yacht Racing Image sin aktivitet.

2021-udgaven, hvor professionelle fotografer fra hele verden sender deres bedste bud ind, er nu åben, og arrangørerne fejrer den 12. udgave, ved samtidig at annoncere at hovedsponsoren Mirabaud Group, har signet op som hovedsponsor for en yderligere periode på tre år.

Dette århundrede bedste
Sidste år måtte man være kreativ. Da der stort set ikke blev sejlet rundt omkring i verden, så opfandt man kåringen af det bedste foto i dette århundrede – nu er der igen gang i sejladserne rundt omkring, og man vender tilbage til den oprindelige version, hvor jury – sammen med læserstemmer, kårer det foto som de syntes er det bedste.

Juryen er i øjeblikket nomineret, og vil blive annonceret senere på sommeren.

De 80 bedste billeder, der er indsendt af fotografer fra hele verden, bliver shortlistet af denne jury og offentliggjort den 14. september. Du vil som læser herefter kunne stemme indtil den 11. oktober 2021, for at bestemme vinderen af den offentlige pris.

Har du lyst til at se sejlsportsfoto i verdensklasse, så får du lige et link til 2020 billederne her.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *