Mangler du en havneplads? - Nye alternativer dukker op

Det vrimler med nye både, og efterspørgslen på havnepladser rundt omkring i landet er nærmest eksploderet. Vi skal ikke mange år tilbage før vi skrev historien om hvor der var ledige pladser at få rundt omkring, men det har ændret sig med lynets hast.

Bådhotel
Flere alternativer dukker op. Trailer-modellen, hvor man har båden stående hjemme i indkørslen er naturligvis en mulighed, men her på redaktionen oplever vi også, at flere sejlere får opsat egne lifte - hvis de ellers har strandgrunde til det, en model som klart ligger i den dyre ende. Men også bådhoteller ser dagens lys. Seneste af slagsen Nordhavnen Bådhotel, tilbyder plads til din motorbåd.

I perioden fra 15. maj til 15. september kan du med ét døgns varsel komme på vandet. 

Ideen er ofte set i udlandet, og faktisk ganske enkel. Din båd bliver opbevaret i en lagerreol, placeret i en frostsikker hal. Når du ønsker at komme på vandet, så adviserer du Bådhotellet, og din båd ligger klar til aftalt tid - og i samme forbindelse tilbydes tillægsydelser, som motorservice - polering, eftersyn rep. af kaleche og hynder med mere.

Når du kommer hjem, tages din båd op igen, bliver spulet og sat på plads, nemmere kan det ikke være, og prisen matcher faktisk ganske godt det at have en alm. havnplads - naturligvis afhængig af hvor mange gange du skal i og op.

Se mere om mulighederne her


Udvalgte artikler *