Youngsters vil gøre sejlsporten bredere - ung kom glad...

Solen skinner, temperaturen stiger, brisen bliver varmere. I det hele taget indbyder forårssæsonen til udendørsaktiviteter - og det vil Youngsters rigtig gerne være en del af.

Sæsonen skydes igang med Youngsters Open i fire klubber der inviterer unge mellem 13 og 20 år til at prøve kølbådssejladsen af - også dig der er ny i sporten.

Fire x åbent hus
Efter et lang år med Corona som medspiller tager Youngsters et skridt mod et lysere 2021 og åbner sæsonen med Youngsters Open. Arrangementet tager mellem tre og fire timer og de fire klubber der åbner deres døre er blevet udstyret med låne-veste, beach-flag og drikkedunke de kan dele ud til dagens gæster. Eneste krav til deltagerne er påklædning efter vejret og godt humør. Der tages naturligvis de nødvendige corona-forbehold og glæder os over at være en udendørsidræt i denne henseende.

Youngsters vil være med til at gøre sejlsporten bredere. Vi ønsker at være med til at fastholde flere unge i dansk sejlsport og skabe en rekrutteringsvindue til unge fra 13-års alderen, der ellers har svært ved at finde sig til rette i en ny idræt.

Ambitionen med Youngsters er at skabe sejlerglæde og fede aktiviteter på havnene i samarbejde med de unge og med udgangspunkt i de danske sejlklubber. Alt dette er muligt med fantastisk støtte fra Hempel Fonden, der sikrer, at vi kan udvikle koncepter klubberne kan hive ned fra hylderne og bruge i de daglige sejladsaktiviteter.

Er du ung, eller kender du et eller flere unge mennesker der kunne få glæde af at blive en del af sejlsportens univers, så send dem på havnen i en af følgende klubber:

Kongelig Dansk Yachtklub: Fredag den 30. april kl 11.00 – tilmelding her.
Sejlklubben Limfjorden: Søndag den 2. maj kl 12.00 – tilmelding her.
Sletten Bådeklub: Søndag den 2. maj kl 13.00 – tilmelding her.
Kaløvig Bådelaug: Torsdag den 6. maj kl 17.00 – tilmelding her.

Får du ikke lige tilmeldt dig, så mød op alligevel. Hvis der ikke er plads på dagen, kan I helt sikkert finde et tidspunkt du kan komme igen.

Er du en del af en sejlklub der har lyst til at være med i YOUNGSTERS, så skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., der er plads til flere skønne unge mennesker i sejlsporten.OL

Kommentar: Det er bare så overskudsagtigt…

Bådudstillinger

Flydende bådmesse melder om rigeligt at se på...

OL

Topresultater fra de danske sejlere ved OL

OL

Opdatering fra onsdagens OL-sejladser

★ Test af sejlbåde

Saffier SE 27: Bedste dagsejler til dato, basta

OL

Rindom kan holde hviledag i gult

Udvalgte artikler *