GoBoat - nu også i Odense

Fra på fredag kan man leje de elektrisk drevne pinicbåde fra GoBoat i Odense Havn ved Promenadebyen på Tysklandskaj 3.

Otte både får fast plads i havnen, og otte personer er det maksimum antal personer, man må være i disse både. Det bliver i øvrigt virksomhedens niende lokation i verden. Den første GoBoat åbnede første gang på Islands Brygge i København i 2014 og Aalborg i 2017. Derudover har GoBoat ekspanderet til Sverige (Malmø), England og flere steder i Australien.

– Vi har glædet os til at kunne sende odenseanerne på hyggelige oplevelser på vandet i Odense Havn. Odense er en unik, historisk og charmerende by med et havneområde i fuld opblomstring. Vi sætter derfor en kæmpe ære i at være med til at bringe liv til havnen, når vi sammen skaber maritime minder, skriver GoBoat om åbningen.

De eldrevne både kræver hverken sejlerbevis eller sejlererfaring. Eneste krav er, at man skal være fyldt 18 år for at styre båden. Om bord er der redningsveste til passagererne, og de sejlende modtager ved sejlturens start instruktioner digitalt, hvor de også orienteres om regler og adfærd på vandet. GoBoat har desuden lagt en video ud på deres hjemmeside, der handler om sikkerheden til søs.

Se mere på deres website her

Og en lille sikkerhed- og instruktionsvideo her: