Faaborg Sejlklub holder åbent hus i april

Vil du gerne lære at sejle? Er du til vind i håret og ikke bange for at blive våd?

Med disse spørgsmål inviterer Faaborg Sejlklub til ”Åbent Hus” for børn, der er årgang 2011-2012-2013, og som har lyst til at stifte bekendtskab med vand og vind. Der er plads til flere medlemmer i klubben, og det har sat gang i en række arrangementer, nu hvor restriktionerne løftes, og flere kan forsamles ved udendørs fritidsaktiviteter, end vi har set i den seneste tid.

Lørdag den 17. april er der mulighed for at prøve at sejle i jolle og snuse til livet på vandet. Et tilbud, der rettet især mod dem, der ikke tidligere har prøvet at sejle. Og man kan gå et skridt videre og deltage i en af klubbens prøvetræninger, inden man springer ud som sejler, lyder det i en pressemeddelelse.

Der er opstartsmøde for pigekapsejlads tirsdag den 20. april kl. 18.30, hvor skippere og gaster på bedst mulig vis parres, så flest mulige både kan deltage på vandet.
Har man ingen båd, men lyst til at være gast, så er man også velkommen til at møde op.
Det samme gør sig gældende for onsdags-kapsejlads, der afholder skippermøde onsdag den 21. april kl. 19 i sejlklubben.

Er du interesseret i kapsejlads, hvad enten det er for piger om tirsdagen eller onsdag for alle, så kan du finde mere info på Faaborg Sejlklubs hjemmeside:

Se invitationen til klubbens åbent hus her