Pas på din båd! Flere tyverier inden for de seneste par uger

Facebookgruppen ”Efterlysning af Båd og udstyr” har de seneste dage modtaget flere anmeldelser om tyverier af både.

Administrator for FB-gruppen, Jesper Smed, skriver: ”Der er desværre gang i den igen nu! Husk nærmere beskrivelse af hvor i landet tingene er forsvundet, landsdel, postnummer osv. Og til alle jer andre, husk at tage en mængde billeder, så i har noget at vise frem, hvis I er så uheldige at skulle bruge gruppen.”

Mellem den 28. marts og 4. april blev en seks meter Maxum 2000 SC stjålet i Tuborg Havn.

Ejeren skriver i et opslag i gruppen: "Jeg har fået stjålet min elskede båd. Sidst set i Tuborg havn søndag den 28. marts. Navn “Luffes Lille Hellerup”. Der er udlovet en dusør på 5000 kr. i findeløn.

En bådejer har fået stjålet sin Suzuki påhængsmotor. Han skriver: "Da jeg har fået stjålet min motor fra min båd i Kulhuse Havn, natten mellem den 25. og 26. marts, udlover jeg en dusør på 10.000 kr. til den, som kan hjælpe mig. Har du hørt eller set noget, vil jeg gerne kontaktes. Motoren var påført en styrearm. Serie nummer 04003F-910739".

Den 4. april skriver ejeren af en Sea Ray 220 Sunsport: "Min båd er blevet stjålet fra Nyborgvej 25, 5700 Svendborg, hvor den stod til opbevaring. Det er Sea Ray 220 Sun Sport, der lå på en 2500 kg Brenderup bogietrailer. Nummerpladen på trailer er DH5747. Båden er mørkeblå på siden og bunden er sort."

Også 4. april blev en Monterey model 254 FSC Sakura. Den er beigefarvet, og på hækken står Sakura København. Den blev stjålet fra Jyllinge med trailer.

Se mere om de stjålne både på FB-sitet her.

568 færrestjålet

Selv om du i magasinet BÅD 568 - som er på gaden i april, kan læse at der generelt bliver stjålet færre både i Danmark, så har der på det seneste været gang i tyverierne.