Sejlklubben Esrum Sø satser nu på de helt unge  - kom og prøv 'Opti'

Sejlklubben Esrum Sø (SES) i Nordsjælland gør nu en ekstra indsats for at få flere unge til at interessere sig for vandsport. Piger og drenge i alderen 8-12 år kan den 10. april tilmelde sig i klubben, hvis de vil lære at sejle optimistjolle på Esrum Sø.

– Vores instruktører har stor erfaring med ungdomssejlads, og der er altid styr på sikkerheden. Du kan i løbet af et sommerhalvår lære en masse færdigheder inden for sejlads med fokus på optimistjollen. Der er mulighed for at tage et jollebevis i slutningen af sæsonen. Vi kan i ”SES” tilbyde, at du får en masse sjove timer på vandet og mulighed for at få nye venner, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Sejlklubben Esrum Sø råder over 15 optimistjoller, tre Feva joller, to Laserjoller og fire Tera joller, som medlemmerne efter aftale kan anvende. Desuden har man redningsveste til alle, der vil ud at sejle.

Så er dine børn interesseret i at lære at sejle i dette forår hos Sejlklubben Esrum Sø, så kan I møde op lørdag den 10. april kl. 14:00 ved klubhuset, Sørupvej 1A, Fredensborg og høre nærmere om aktiviteterne.

Man er også velkommen til at kontakte ungdomsleder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 21 63 88 31, eller se på klubbens website for flere oplysninger.