fbpx

Luksus yacht brænder og synker

Inkluder i Newsletter: Ja

Seks mennesker om bord på en brændende 100-fods yacht - La Dolce Vita - blev sikkert evakueret til yachtens tender og eskorteret ind til land af et redningshold fra den amerikanske kystvagt. Ulykken skete tirsdag nær Marquesas Keys ca. 30 km fra Key West, Florida.

Det var yachtens kaptajn, som tilkaldte stationen på Key West, da der angiveligt udbrød i brand styrbordgeneratoren, fortalte kystvagten. Årsagen til branden er endnu under efterforskning.

En oprydning er nu i gang, hvor ejeren har indvilliget i at betale for dieseludslippet i forbindelse med ulykken. Angiveligt var yachten forsynet med 17.000 liter brændstof, men det vides ikke, hvor meget brændstof der slap ud i vandet.

– Lige nu er kystvagternes største bekymring miljøtruslen. Brændstofudslippet skete nær et nationalt vildfuglereservat og andet beskyttet dyreliv, sagde Chief Petty Officer Thomas Goggans, Coast Guard Sector Key West supervisor og leder.

La Dolce Vita var en 100 fods Hargrave yacht bygget i 2009. Hun kunne chartres for 45.000 dollars om ugen med besætning og udgifter.

Yachten kunne ikke reddes og brændte ned til vandlinjen.
Kilde: U.S. Coast Guard


Galleri




Seneste nyheder





Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"

★ Artikel

★ Landstrøm: Ja, jord skal med om bord

Kort nyt

Tyv satte stjålne bådmotorer til salg på nettet

Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!





Udvalgte artikler *