fbpx

ShipShape bugner med forårsgodter - klar med mini-messe på Rungsted Havn

Inkluder i Newsletter: Ja

ShipShape på Rungsted Havn holder mini messe og syv raske forårsdag fra på fredag - den femte marts og frem til søndag, mens weekenden efter forlænges fra torsdag til søndag, en ægte udstillings-rytme.

Danmark genåber langsomt og sæsonen starter hos ShipShape med en mini-messen, hvor der vil være en lang række meget attraktive tilbud fra hele branchens leverandører. Følge med på butikkens vor hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig og få adgang 24 timer.

Fra forretningsindhaver Martin Rasmussen forlyder det: "Vi er naturligvis meget opmærksomme på den fortsatte smittefare ved Covid-19 og foretager derfor de nødvendige tiltag mht. spritte dørhåndtag, kasseområde mv. af således at vore kunder og ansatte kan føle sig trygge, når de besøger os i butikken" - og fortsætter, såfremt man ikke ønsker at besøge os i butikken, kan varerne bestilles på vor webshop til forsendelse eller click & collect. Er der spørgsmål kan man altid ringe til os. Vi står klar til at hjælpe dig med stort og småt, præcis som vi plejer.

 shipshape tøj

ShipShape på Rungsted Havn er klar til 7 raske dage. En ægte 'messe-rytme' fra u på fredag-lørdag-søndag, og igen torsdag til søndag ugen efter. Foto: Lars Kiær 









Kort nyt

De er der ikke endnu – men når de kommer...

Kort nyt

Flot donation øger sikkerheden i Roskilde

Kort nyt

Tun-feber i Helsingør – billetterne er revet væk

Kapsejlads

Anne-Marie Rindom skadet - misser Hyéres!

★ Artikel

★ Ruffet måtte af og på igen

Kapsejlads

Første officielle DM i singlehand sejlads er en realitet 

Kapsejlads

Sejlerlandsholdets sidste store test før OL





Udvalgte artikler *