No bullshit just sailing - gratis webinar

Gratis webinar i dag tirsdag den 16. februar: Om solosejlads i det kolde nord!

I aften kan du glæde dig til at deltage i endnu et af Thomas Vebers gratis webinarer. Det starter kl. 19.30.

Denne gang foregår det på engelsk. YouTuberen Erik Anderaa er en vild, norsk viking, som vil dele ud af sine erfaringer. Han har netop sejlet rundt om Norskehavet til den arktiske ø Jan Mayen, Island, Færøerne, Shetlandsøerne og tilbage til Norge.

– Af en eller anden grund kommer Erik Anderaa altid ud i vildt vejr. Alligevel står han og styrer i T-shirt, som om kulden slet ikke bider på ham. Jeg kan dog godt lide hans approach, for selvom han er vild, er han ikke uansvarlig. Hans YouTube-kanal har langt over hundredetusind abonnenter, fortæller Thomas Veber som optakt til webinaret.

Thomas taler med Erik om solo-sejlads. Hvordan håndterer han de lange passager, når han er alene på båden? Er solo-sejlads en lettere eller mere kompliceret tilgang til langturssejlads?
Erik Anderaa er en populær YouTuber med mottoet ”No bullshit, just sailing”. Hans seneste sejlads er dokumenteret i fem kapitler af “Sailing around the Norwegian sea” på Youtube og er blevet set af hundrede tusinder af mennesker.

>> Tilmeld dig og vær med til samtalen med Erik Anderaa her...

Se video med den norske viking: (varighed 49:31)


Udvalgte artikler *