Gratis webinar, en stor succes – her er det næste

Tag bedre sejlerbilleder – nu på torsdag den 4. februar kl. 19.30

Forfatter og foredragsholder, sejleren Thomas Veber, har fået en god start på sin række af gratis webinars. I sidste uge blev webinaret med langturssejleren Kim Bork Mathiesen om sejlads i koldt vand fulgt af næsten tusind deltagere.

– Helt præcist blev det til 935, som var online sammen med os og fulgte samtalen, og mange stillede spørgsmål undervejs, fortæller Thomas Veber.

Han havde allerede nogle dage før fået en indikation af, at det ville blive en succes. Cirka 500 havde tilmeldt sig, og listen over tilmeldte voksede støt på Crowd Cast-websiden, han havde oprettet.

– Vi havde deltagere så langt væk som Caribien og USA, fortæller Thomas Veber, som ”sender” sine webinars fra sin bolig i den svenske by Skanør.

– Hvis der deltager mere end hundrede personer til et normalt foredrag på et bibliotek eller lignende, så er man jo stolt. Her fik vi ti gange så mange, så nu er jeg spændt på det næste foredrag den 4. februar. Jeg kan se, at vi har 300 tilmeldte allerede.

Tag bedre billeder
Torsdag den 4. februar er det sejler- og freelance-fotografen Peter Brinch, der giver gode råd om sejlerfotografering - Peter som til dagligt også har artikler med i magasinet BÅD. 

– Budskabet bliver, at det ikke kræver et dyrt kamera for at tage fantastiske billeder. Jeg taler med Peter Brinch om enkle metoder, så sejlerbillederne bliver virkeligt gode. Peter har en kreativitet og en smittende entusiasme, og efter dette webinar vil du også være en bedre fotograf, lover Thomas Veber.

– Deltagerne får mulighed for at indsende egne fotografier. Vi udvælger tre af dem, og så giver Peter konstruktive forslag til, hvordan de kan blive bedre.

Peter Brinch er sejlende freelance-fotograf, og skriver for vores trykte søstermedie magasinet BÅD. Han har de seneste fire år drevet sit firma fra sin Hallberg Rassy Monsun “Libra”, som han sammen med familien har sejlet i Middelhavet og ved Kanarieøerne. Ud over sine sejladser fotograferer Peter events, konferencer og bryllupper i Danmark og i udlandet.

Du kan tilmelde dig via dette link

Tilbage i sommeren 2019, her bragte vi en artikel om emnet, hvor fotojournalist Mick Anderson gav ud af sine bedste råd. I dagens anledning, så får du hele 552 - læs om bedre fotos på side 34-37, god fornøjelse:

Klik på magasinet, og læs det online:

bm07 2019


Udvalgte artikler *