Rimer Oure, X-Yachting og Grækenland på muligheder? Svaret er JA

Oure Sejlakademi har en vision om, at skabe sejlermuligheder for skolerens elever, ikke kun når de er på skolens sejlbase på Lundeborg havn, men også efter endt ophold.

Det at være sejler på Oure, er indgangen til et stort sejlernetværk, hvor man selv efterfølgende kan vælge kurs. Hardcore jolle- eller kølbåds-kapsejlads, eller jagte eventyret på tursejlads. De nye visioner skaber nogle unikke muligheder for at tilegne sig nye kompetencer, som skaber en langt bredere sejler.

Muligheden opstod i forbindelse med Oure sejlgymnasiums studietur til X-Yachting i Grækenland, så det var nærliggende, at udbygge samarbejdet, så eleverne også havde mulighed for at få et længere ophold efter endt uddannelse.

X-Yachting tilbyder dimitteret elever at indgå i den daglige drift af X-Yachting Sailing Center. Opholdet indeholder alt hvad der høre sig til når man skal levere en sublim oplevelse for personer som har lejet en helt nye Pure X båd i Grækenland.

Opnår færdigheder inden for:

• klargøring
• tilrigning
• vedligholdelse
• service for kunderne
• transport skipper

Derudover og ikke uvæsentligt skal X-bådene ofte transporteres omkring i det Græske øhav.

Det er en unik mulighed for, at de unge sejlere kan lære mere og få erfaring med større både end dem Oure råder over. Oure Sejl Akademi har en ambition om at klæde alle sejlere på, til at kunne indtage den blå planet, som et værdifulgt besætningsmedlem, efter endt uddannelse på eksempelvis Oure Sejlgymnasium.

Muligheden og programmet er udviklet i samarbejde med George Anyfiotis og Philip Cotsis, som står bag X-YACHTING SAILING CENTER. Centeret blev startet for to sæsoner siden, og råder over en flåde bestående af hele 8 nye Pure X både fra 44-46 fod. George og Philip ser meget frem til at modtage de føret sejlerne fra Oure Sejlakademi i løbet af foråret.

“Det er en vild mulighed som vi kan tilbyde vores sejlere" siger Johan, som gerne vil fortælle mere omkring tilbuddet i forbindelse med åbent hus på Oure Kost Gymnasium:

Lørdag d. 30. januar: Virtuelt informationsmøde kl. 10-12.