Dramatisk redningsaktion da søndagstræningen gik helt galt

Det som skulle have været en stille og rolig træningseftermiddag på Monterey Bay ved Santa Cruz Yacht Club i Californien, udviklede sig til en dramatisk redningsaktion. På slæb efter træner-ribben væltede store dønninger jollerne, hvor børn helt ned til 7-års alderen pludselig befandt sig i vandet.

Den første melding til redningstjenesten lød på 20 børn skulle være kæntret, men senere blev det revideret ned til ca. 12, hvoraf 5 var savnet. Ved en efterfølgende gennemgang af video materialet, fremgår det dog at det drejede sig om 6 børn i vandet, resten formåede at blive om bord. 

Farlige dønninger
Efter søndagens træningssejlads trak coachen bådene ind, da luften var aftagende, men dønningerne til gengæld tiltagende. Ulykken skete umiddelbart uden for indsejlingen til havnen med store stenmoler, og den kritiske situation ville være total, hvis børnene i vandet blev skyllet ind i molen.

Snarrådige surfere
De lokale surfere var heldigvis også på vandet denne søndag eftermiddag. Det blev nemlig dem, som hurtigt kom børnene til undsætning – fik bjærget dem op på deres surfboards, og bragt dem i sikkerhed, så børnene undgik det frygtindgydende møde med molestenene.

Alle blev efterfølgende tjekket og heldigvis kom ingen alvorligt til skade. Kolde og nogle i mindre chok, kunne alle søndag aften meldes ok.
Kilde: lookout.coSeneste nyheder

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Det regner med penge over Göta Kanalen

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Kapsejlads

Ufrivillig bomning koster ARC-deltager livet  

★ Artikel

★ Dansk fyrskib skabte varme i kold krig

Tursejlads

Det regner med penge over Göta Kanalen

Motor

USA: GM ind på markedet for e-motorer

Kapsejlads

ILCA VM: Kan Rindom køre den hjem på rutinen? 

Kapsejlads

Se de vilde Vegvisir Race Nyborg 2022 baner

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf skærper reglerne for adgang

Udvalgte artikler *


Produktnyt