Danske Tursejlere sørger for et godt grin - mød 'Blærerøven'

Related Articles: Den smukkeste båd - citat, Mads Christensen, Fik du læst: Mads Christensen og hans Knierim 48 - kom med om bord

Danske Tursejlere har fået stablet et unikt arrangement på benene - nemlig et underholdende foredrag om sejlerpigernes udfordringer med Mads Christensen! De fleste kender ham som ’Blærerøven’, og her på Bådmagasinet.dk behøver Mads Christensen ikke nogen større præsentation. Læserne af sitet her ved godt at Mads selv er en habil og garvet sejlet, ligesom han er tidligere ambassadør for Havnens Dag.

Det kræver sin kvinde
Han ved derfor, hvad han taler om, når han tager pulsen på sejlerpigernes udfordringer, når der for eksempel skal fortøjes. Det er nemlig ikke altid nemt at være gift med en sejler-mand. Man bliver tvunget ud i prøvende situationer, hvor man skal holde hovedet koldt og mandens ego varmt på én og samme tid. Man skal følge bådens bevægelser og samtidig holde tungen lige i munden. Ja, det kræver sin kvinde!

For at sikre at alle Danske Tursejleres medlemmer får mulighed for at opleve Mads Christensen i aktion, har vi planlagt fire arrangementer rundt omkring i landet.

Det hele foregår i uge 6/2021
Mandag den 8. Februar: Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse
Tirsdag den 9. Februar: Nyborg Strand, Nyborg
Onsdag den 10. Februar: Scandic Bygholm Park, Horsens
Torsdag den 11. Februar: Comwell Rebild Bakker

Alle arrangementer er fra kl. 19:30 – 22:00 og vær forberedt på et godt grin. Er du medlem af Danske Tursejlere, og har lyst til at tilmelde dig, kan du læse mere her.

 


Udvalgte artikler *