Moody DS 41 - løber med Britisk Yachting Award

Related Articles: Reese Marin: Vi har ligget vandret for at kunne levere nye både til tiden

Moody Decksalon 41, som også er blandt de nominerede i den mest præstigefulde award European Yacht of the Year, er blevet kåret til Årets Cruising Yacht 2020 ved British Yachting Awards.

Til forksel for European Yacht of the Year, hvor der er de 12 største bådmedier i Europa som udgør juryen, så er denne særlige pris tildelt, udelukkende ved onlineafstemning af læserne af det britiske bådblad Sailing Today med Yachts & Yachting.

I den eftertragtede cruising yacht-kategori var Moody den eneste dæk-saloonyacht, og den fik flest læserstemmer og vandt over de øvrige nominerede som var: Grand Soleil 42 LC, Arcona 345, Dufour 530, Elan GT6 og Beneteau Oceanis 40.1.

Afgørende for de britiske sejlentusiaster stemte foruden det innovative design også 360 ° panoramaudsigten i dæksalonen og det uforlignelige rum på 41 fod.

Produktchef fra Hanse Group Andreas Unger udtaler til pressen: "Denne publikumspris bliver vundet i det brede sekment af tursejlere, og afspejler således de nuværende ønsker og behov. Vi er meget glade for at have ramt tidens nerve, og at have opfyldt kravene til en moderne cruising yachtblå"

Herhjemme forhandles Moodys program af Reese Marin i Aabenraa, som naturligvis kan kontaktes hvis yderligere info ønskes. 


Udvalgte artikler *