FTLF byder velkommen til ny kontakt på Bali!

Efter mange år på havet som langturssejler - i Middelhavet, Caribien og Asien - er Morten Bottcher nu blevet en landkrabbe med familie og domicil på Bali i det naturskønne Indonesien, hvor de driver hotel og villaudlejning.

– Efter fire år med online butik i Sverige, Tech-Marine-Shop, lukkede vi for to år siden, og flyttede tilbage til Bali i Indonesien, hvor vi har etableret et turist-resort, Villa Viking samt diverse villa udlejninger nær kysten, i alt med over 34 sengepladser.

– Jeg har tidligere sejlet en del langturssejlads, både i Middelhavet, Caribien og i Asien. Og til tider savner man jo livet til søs, så derfor er jeg stolt over, at FTLF for nylig har accepteret mig som kontaktperson her på Bali,
siger Morten Bottcher over Messenger, da vi ringer til ham på Bali.

Her har han også indledt et samarbejder med den australske sejler Robert Sterling, om diverse marineprojekter i Indonesien.

– Det er dog langsigtede projekter, hvor der først skal indhentes en del tilladelser, tilføjer Morten Bottcher.

Indonesien er med sine over 17.000 øer, et af verdens mest fantastiske lande at besøge til søs, men også ofte en smule kompliceret med deres mange regler og restriktioner. Og man skal ikke forvente at finde mange maritime butikker med reservedele og udstyr.

– Jeg får allerede i dag henvendelser fra danske sejlere, som gerne vil vide noget om visumreglerne, farvandende og hvor man kan få bådservice. Og så kunne jeg jo lige så godt gøre det officielt gennem FTLF, siger han.

Skulle du/I får brug for hjælp, råd og vejledning, står Morten Bottcher fremover gerne til rådighed for medlemmer af FTLF.

Mere nyt fra FTLF:

Ungdomsmedlemskab og digital generalforsamling
Den ekstraordinære generalforsamling hos FTLF er netop overstået. Det blev bl.a. vedtaget, at unge under 25 år kan være medlem af FTLF til nedsat pris. Derfor tilbyder FTLF nu et ungdomskontingent, så unge under 25 år kan være medlem for 275 kr. pr. år. Desuden kan FTLF's generalforsamling fremover afholdes digitalt.