Gold Cup: X-ejere, vær klar ved tastaturet i morgen søndag

I 2021 arrangerer X-Yachts Gold Cup i skønne omgivelser i Århus i tæt samarbejde med Aarhus International Sailing Center.

Eventen afholdes i pinsen 21. – 23. maj, og der er mere end god grund til at melde sig til, for der vil være noget for enhver smag; Familie-klasse kapsejlads for dem, der hygger sig med konkurrencen i distance, og sports-klasse for dem, der er mere racing-orienteret både på distancen og på op- og ned-baner. Hvis man sejler i en X-model der er over 50 fod, er der også en særlig klasse til denne version, ligesom man introducerer en ny doublehand-klasse i X-eventen.

”Vi har store forventninger til denne event”, fortæller CEO fra X-Yachts, Kræn Brinck Nielsen. ”Samarbejdet med Sailing Aarhus fungerer fantastisk, og vi går med den samme målsætning, nemlig at arrangere en uforglemmelig event, hvor kapsejlads og det sociale aspekt går hånd i hånd i fin balance”.

Også CEO fra Sailing Aarhus, Jon Koch Hansen glæder sig: ”Det skal blive spændende at se, hvor mange der tilmelder sig til eventen i løbet af de kommende 2½ måneder, hvor vi kører med et early bird priskoncept. I 2019, da X-Yachts sidst afholdt Gold Cup blev der oprettet ventelister mere end 6 måneder før selve eventen. Vi håber på den samme succes for 2021”, slutter Jon.

Tilmelding til X-Yachts Gold Cup åbner på søndag den 15. november, så hvis man vil læse mere om eventen eller registrere sig, skal man gøre det på Sailing Aarhus’ website. Også på X-Yachts’ website kan man læse mere om eventen.Seneste nyheder
Kapsejlads

Classisk Fyn Rundt: Tilmelding åben - nye løb i den...

Vendée Globe

Den hidtil mest dramatiske uge

Kort nyt

Moody DS 41 - løber med Britisk Yachting Award

Kort nyt

FTLF byder velkommen til ny kontakt på Bali!

Vendée Globe

Vendée Globe: Hvor mange UFO’er er der egentlig derude?

★ Gør det selv

Gør båden mindre fysisk krævende

Havne

Nye flydebroer til Rungsted Havn

Branchenyt

Intim jule-båd-udstilling hos Baadhuset i Beder

Kort nyt

Fra skibsdæk til unikke plankebordeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder