YES - nye fitnessfaciliteter til Sejlsportscentret

Fysikken spiller mere og mere ind i moderne sport - også sejlsport. Der arbejdes ganske enkelt med 'fys' mange gange om ugen - et behov som sejlerne har kendt i mange år, og selv om Aarhus Internationale Sejlsportscenter blev indviet for 2½ år siden, tilbage i maj 2018, så er det først nu at det nedslidte fitnessudstyr, som man arvede forskellige steder fra ved opstart, bliver skiftet ud.

Det kan man takke Sparekassen Kronjyllands Gavefond for - de har netop givet den nødvendige støtte til Sejlerfitness.

Sejlsportscentrets fitnessfaciliteter har nemlig siden indvielsen primært bestået af nedslidt fitnessudstyr, og ledelsen har derfor længe ønsket at kunne tilbyde sejlerne tidssvarende fitnessudstyr og inventar.

”Vi har mærket et stigende ønske fra vore unge sejlere om bedre forhold i fitnesslokalet” udtaler bestyrelsesformand Hans Skou, ”og da vi har en strategi om at være det foretrukne talent- og elitetræningssted i Danmark for sejlsport, var det vigtigt for os også at få forbedret vores styrketræningstilbud”.

Dette er nu blevet muligt med blandt andet en donation fra Sparekassen Kronjyllands Gavefond, som har doneret kr. 50.000,- til Sejlerfitness i sejlsportscentret. ”Vi er meget taknemmelige for donationen” siger Hans Skou, ”vi kan nu yderligere forbedre vores sejlerfitness-tilbud til gavn for flere talentfulde sejlere, på det som nok er byens bedst beliggende fitnesscenter”.

”Aarhus Internationale Sejlsportscenter er et fyrtårn for byen, som vi alle kan være stolte af. Derfor er vi også glade for, at vi kan være med til at sikre dem de bedst mulige træningsfaciliteter”, udtaler områdedirektør Pia Avnsted, ”vi har i mange år været engageret i sejlsporten i Aarhus, der har gennemgået en imponerende udvikling, og der er helt sikkert flere store resultater og gode oplevelser i vente de kommende år. "Seneste nyheder
Kapsejlads

Classisk Fyn Rundt: Tilmelding åben - nye løb i den...

Vendée Globe

Den hidtil mest dramatiske uge

Kort nyt

Moody DS 41 - løber med Britisk Yachting Award

Kort nyt

FTLF byder velkommen til ny kontakt på Bali!

Vendée Globe

Vendée Globe: Hvor mange UFO’er er der egentlig derude?

★ Gør det selv

Gør båden mindre fysisk krævende

Havne

Nye flydebroer til Rungsted Havn

Branchenyt

Intim jule-båd-udstilling hos Baadhuset i Beder

Kort nyt

Fra skibsdæk til unikke plankebordeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder