Nye tider nye muligheder - en klubkonferencen i cyperspace...

Årets Klubkonference, som Dansk Sejlunion står bag, bliver i bedste corona-stil afviklet online. Vi er sammen - hver for sig den 11. november og 12. november.

Klubkonference bliver i et noget anderledes format i år. Vingsted Konferencecenter er skiftet ud med en digital mødeplatform, så vi alligevel kan mødes sammen, hver for sig, trods corona, afstandskrav og forsamlingsforbud, og i år sætter Dansk Sejlunion netop fokus på de konsekvenser, pandemien har haft for klublivet, og hvilke løsninger, der har fungeret godt på trods. 

– Med de nyeste stramninger in mente bliver udfordringerne ikke mindre de næste par måneder, og vi må nok også forlige os med, at coronaen fortsætter som blind passager i den kommende sejlsæson. Klubkonferencen er derfor en oplagt mulighed for at blive klogere på nye coronaegnede formater og lade sig inspirere af alt det, der fungerede ude i klubberne under pandemiens rasen, udtaler formand Line Markert. 

På den positive side betød rejseforbuddet, at mange nye sejlere kom på havet og fandt vej til klubberne. Udfordringen i år har med andre ord ikke været at tiltrække nye medlemmer men at inkludere sæsonens mange nye ansigter i klubfællesskabet. Det bliver der også dedikeret en række oplæg til på årets Klubkonference. Du kan blandt andre møde Maja Holm, adfærdskonsulent i Bevæg dig for livet, som ved alt om, hvordan man bedst inviterer nye medlemmer indenfor.

– Der er så mange spændende og relevante foredrag på programmet, og jeg håber meget, at vi ses bag skærmen. Klubkonferencen giver os en unik mulighed for at nørde igennem på klubudvikling med andre frivillige, så vi alle kan gå tilbage til vores klubber med fornyet inspiration og konkrete ideer.

Du kan tilmelde dig klubkonferrencen via linket her

- og se programmet her. (ekstern pdf, red.)

FAKTA

Om Klubkonferencen
Klubkonferencen er et tilbud til alle frivillige og aktive i sejlklubberne, dog særligt målrettet dem der tager en tørn som frivillig i klubbernes bestyrelser og udvalg. Over to aftener sættes klubliv, -aktiviteter og -udvikling under lup, så sejlerdanmarks mange frivillige kan tage det bedste af det bedste med hjem til videre udvikling i egen klub.

Alle oplæg optages
At konferencen i år bliver afviklet digitalt giver desuden helt nye muligheder for at lade alle oplæggene få et længere liv. Dansk Sejlunion optager således dem alle og vil gøre dem tilgængelige på sin hjemmeside efter konferencen. Har man ikke mulighed for at deltage under selve konferencen, er det derfor muligt at se eller gense de mange spændende oplæg efterfølgende.

Gratis konferencepakke til alle Early Birds
En digital konference er selvfølgelig ikke det samme som at mødes i Vingsted. Derfor har Dansk Sejlunion sammensat en lille fysisk konferencepakke, de sender ud med brev til de første 200 mødedeltagere, der registrerer sig til konferencen inden søndag den 8. november kl. 24. Hvad der er i, er en overraskelse lidt endnu, men de lover, det bliver noget, der smager godt.