Digitale søkort - er de sikre nok? Deltag i debatten

I BÅD 565 som er på gaden disse dage, bringer vi første del af artikelserien “Digitale søkort” for at skabe fokus på, og debat om, udfordringerne ved digitale søkort til fritidssejlere.

Inden vi bringer næste artikel, som er planlagt til BÅD 567 der udkommer primo februar 2021, hvor vi blandt andre taler med Søfartsstyrelsen og Garmin om deres synspunkter, vil vi gerne udvide debatten, og har besluttet at forære første del af artiklen “Digitale søkort” til vores digitale følgere og læsere.

Vi mener emnet er vigtigt for at opnå en mere sikker navigation til søs i fremtiden, og opfordrer jer til at deltage i debatten med egne synspunkter, idéer og eventuelle udfordringer.

Historien her deles på Bådmagasinets Facebookside, hvor vi ønsker en god og sober debat - men inden, har du mulighed for at læse artiklen, ved at klikke på nedenstående foto. (ekstern pdf, red.)

digitale søkort

Klik på billedet og få artiklen Digitale Søkort, så du kan deltage i debatten.

Abonnement?

Ønsker du at tegne abonnemenet på magasinet BÅD, kan få det i en e-version for kun 39,-/mdr. - eller i vores trykte udgave som bliver leveret hjemme i postkassen.

Klik på billedet og læs mere om dine muligheder

baad 565 forside2

 

 


Udvalgte artikler *