fbpx

Jonas Høgh-Christensen færdig som Team Manager - videre i SailGP regi...

Related Articles: Aarhus napper SailGP stævne fra København!, Her kan du møde Denmark SailGP Team presented by Rockwool, Jonas Høgh fra SailGP-træning i New Zealand: ”Så mange foilende vendinger og bomninger som muligt”

Længe inden Denmark SailGP Team blev en realitet, arbejdede Jonas Høgh-Christensen med at realisere visionen om et dansk SailGP hold – en af de største satsninger i dansk sejlsport i mange år. Team Rockwool, med Nicolai Sehested ved roret, fik en enkelt sæson i 2019, inden corona ramte verden. I år har sæsonen været aflyst.

Leder for nordisk salg
Høgh-Christensen har de seneste par år været Team Manager for det danske hold, men nu træder han et skridt tilbage – men et skridt dybere ind i SailGP-organisationen. Med fire OL-deltagelser, to olympiske medaljer og en baggrund i marketing og events, har han stor tyngde i den professionelle sejlerverdenen, og nu er han udvalgt til at lede SailGP’s nordiske salgsafdeling.

Skal skabe partnerskaber
Sammen med det internationale kommercielle team vil han arbejde med at skabe partnerskaber for den professionelle serie i Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland. Dels med kommende events i regionen, og dels med eventuelle nordiske sejlerteams.

Vil stå for Sail GP i Aarhus
Det betyder blandt andet at næste års SailGP i Aarhus vil blive en af hans største opgaver. ”For mig repræsenterer SailGP den vigtigste udvikling der er sket i sejlsport i min levetid”, siger han, og fortsætter ”jeg tror at det her vil forvandle publikums interesse for sporten, samtidig med at vi kan kaste lys over behovet for at bevæge os mod en mere bæredygtig og inkluderende fremtid. Den stilling jeg har fået nu, betyder at jeg får mulighed for at arbejde tæt med de partnere, som kan vise vej i den udvikling.”

Ny Team Manager på vej
Høgh-Christensen siger i en pressemeddelelse, at han glæder sig til at bringe SailGP til Aarhus, og at han vil heppe på det danske hold sæsonen igennem. Denmark SailGP Team får nu en ny Team Manager. Hvem det bliver, er ikke klart endnu.

Mere om Sail GP her:Seneste nyheder

Politiet: Har du tjekket din båd?

Sehested satser på ny start-strategi


Kort nyt

‘Kaptajnens Hjerte’ med talk ved Simon Bang og Carsten Jensen

Kapsejlads

Harboe Cup, E-joller: Trods manglende vind var humøret i top

Kort nyt

Politiet: Har du tjekket din båd?

SailGP

Sehested satser på ny start-strategi

Kapsejlads

DEL II: Hvor står dansk sejlsport to år før OL i Paris?

SailGP

Udfordret dansk team - gense dagens sejladser

Kort nyt

Kan du noget med en rig? Helt unik mulighed på Skoleskibet...

Kort nyt

Gratis app: Fortællinger fra Øhavet, mens du sejler

SailGP

Cadiz leverer varen? - Se video fra pressemødet

Kapsejlads

Skovshoved Havn: Epicenter for weekendens helt store sejlerfest

Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?