Jonas Høgh-Christensen færdig som Team Manager - videre i SailGP regi...

Related Articles: Aarhus napper SailGP stævne fra København!, Her kan du møde Denmark SailGP Team presented by Rockwool, Jonas Høgh fra SailGP-træning i New Zealand: ”Så mange foilende vendinger og bomninger som muligt”

Længe inden Denmark SailGP Team blev en realitet, arbejdede Jonas Høgh-Christensen med at realisere visionen om et dansk SailGP hold – en af de største satsninger i dansk sejlsport i mange år. Team Rockwool, med Nicolai Sehested ved roret, fik en enkelt sæson i 2019, inden corona ramte verden. I år har sæsonen været aflyst.

Leder for nordisk salg
Høgh-Christensen har de seneste par år været Team Manager for det danske hold, men nu træder han et skridt tilbage – men et skridt dybere ind i SailGP-organisationen. Med fire OL-deltagelser, to olympiske medaljer og en baggrund i marketing og events, har han stor tyngde i den professionelle sejlerverdenen, og nu er han udvalgt til at lede SailGP’s nordiske salgsafdeling.

Skal skabe partnerskaber
Sammen med det internationale kommercielle team vil han arbejde med at skabe partnerskaber for den professionelle serie i Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland. Dels med kommende events i regionen, og dels med eventuelle nordiske sejlerteams.

Vil stå for Sail GP i Aarhus
Det betyder blandt andet at næste års SailGP i Aarhus vil blive en af hans største opgaver. ”For mig repræsenterer SailGP den vigtigste udvikling der er sket i sejlsport i min levetid”, siger han, og fortsætter ”jeg tror at det her vil forvandle publikums interesse for sporten, samtidig med at vi kan kaste lys over behovet for at bevæge os mod en mere bæredygtig og inkluderende fremtid. Den stilling jeg har fået nu, betyder at jeg får mulighed for at arbejde tæt med de partnere, som kan vise vej i den udvikling.”

Ny Team Manager på vej
Høgh-Christensen siger i en pressemeddelelse, at han glæder sig til at bringe SailGP til Aarhus, og at han vil heppe på det danske hold sæsonen igennem. Denmark SailGP Team får nu en ny Team Manager. Hvem det bliver, er ikke klart endnu.

Mere om Sail GP her:OL

Opdatering fra onsdagens OL-sejladser

★ Test af sejlbåde

Saffier SE 27: Bedste dagsejler til dato, basta

OL

Rindom kan holde hviledag i gult

Kapsejlads

Grade One Drage stævne til Dragør

Kort nyt

Syddjurs vandfestival nærmer sig

OL

Ups and down for Rindom

OL

Lærke Buhl-Hansen med helt fremme

Udvalgte artikler *