Ny gratis app til deltagere og arrangører af kapsejladser

Sail Insight er en ny sejler-app, som kan downloades gratis til din mobiltelefon.

Nu kommer et værktøj, som skal gøre det nemmere for sejlklubber at arrangere kapsejlads, få overblik over de eksisterende - og for deltagerne at vurdere deres præstationer.

Klubber og kapsejlads-arrangører kan oprette deres egne kapsejladser og anvende live-tracking af hold og deltagere, lige som sejlere får adgang til resultater og præstationer live, altså mens det sker. Trænere kan basere deres instruktioner på udøverens præstationer og trackinganalyse fra sejladserne, og fans kan via den nye app følge de enkelte sejlere og hold under en sejlads direkte på deres egen mobiltelefon.

Det er den tyske teknologikoncern SAP - markedsleder inden for applikationssoftware til virksomheder- og non-profit organisationen Sailing Yacht Research Foundation (SYRF) der er gået sammen om at udvikle det nye værktøj for sejlsporten.

– Siden 2011 har SAP været en pålidelig partner og innovationsleder inden for sejlsporten ved at skabe løsninger, der forbedrer præstation for sejlere, hold og løbsarrangører, samtidig med at de øger fansinteressen og -deltagelsen, udtaler SAP Chief Technology Officer og direktionsmedlem Juergen Mueller.

Appen kan downloades på iOS og Google Play og er godkendt af World Sailing. Frem til årsskiftet vil den være tilgængelig som gratis-version, som giver brugerne mulighed for at teste alle funktioner, oprette en profil, deltage i sejladser gennemføre selvtracking, dele resultater og sende invitationer på sociale medier. I 2021 skifter app’en til både en gratis-version og en abonnementsbaseret med endnu flere funktioner.

Sail Insight anvender SAP Sailing Analytics, verdens største og mest pålidelige sejldatabase. Det giver indsigt og gennemsigtighed ved hjælp af cloud- og in-memory-teknologi, der behandler GPS- og vindmåledata i realtid.

– Vi er begejstrede for at arbejde sammen med SAP og give en hånd med til at udbrede sejlsporten endnu mere over hele verden, sagde SYRF teknisk direktør Larry Rosenfeld ved lanceringen af Sail Insight i sidste uge.

Download her

001 ny app sail insight

I 2021 skifter app’en til både en gratis-version og en abonnementsbaseret med endnu flere funktioner.

sail insight 8