fbpx

Neptun Vejle ekstra taknemlige over donation fra Spar Nord Bank

Inkluder i Newsletter: Ja

Med en donation på 50.000 kr. fra Spar Nord Bank, kan Sejlklubben Neptun Vejle sætte kurs, og det bliver især klubbens unge og J/70 projektet, der kommer til at mærke donationen fra Spar Nord Bank. Formålet er at skabe brobygning mellem vores ungdoms- og voksenafdelingen, og her er det nødvendigt med finansiering af klubbens J/70ere.

Stor investering - nye muligheder
Bådene har været en stor økonomisk investering for klubben, men som forventet giver det også helt nye muligheder for udvikling. Dels for at tiltrække medlemmer, men også på det sportslige plan, og samtidig helt nye muligheder med events. Klubben bakker aktivt op om J/70 bådene, og klubben er meget aktiv i Sejlsportsligaen.

Brug for en RIB
Ud over J/70 bliver der også arbejdet på at skaffe midler til en RIB-båd. Der er brug for en RIB-båd, når klubben skal arrangere events, stævner og andet. Den vil også kunne bruges som følgebåd ved træning, stævner og sejladser i Ungdomsafdelingen.

Sponsorudvalget i klubben er begejstret over det store sponsorat fra Spar Nord Bank. Specielt set i lyset af de vanskelige tider med Corona, hvor flere fonde er lukket for ansøgninger. Det samme gælder sponsormidler, der nærmest er uopnåelige på grund af de økonomiske stramninger, Coronaen har medført. Klubben er derfor ekstra taknemlige over, at Spar Nord Bank støtter udviklingen i Sejlklubben Neptun Vejle.