X-Gold Cup 2021 til ... Aarhus

Related Articles: X Gold Cup: Race Dag #1, X Gold Cup: Suveræn afslutning , X-Yachts jubilæums-stævne er i gang

Den traditionsrige X-Gold Cup, som værftet i Haderslev afholder hvert andet år, skal i 2021 afvikles med det Internationale Sejlsportscentret i Aarhus som arrangør. Det er en realitet efter de to parter har indgået en aftale torsdag i sidste uge.

Pinsen
Det bliver fra den 21. - 23. maj 2021 at Aarhus og det Internationale Sejlsports Center bliver fyldt med X-både, hvor man forventer som minimum 100 deltagere.

Sidst stævnet blev afviklet var i jubilæumsåret 2019, hvor værftet i Haderslev selv havde sat alle sejl til, for også at fejre jubilæet.

Til pressen udtager værftes direktør Kræn Nielsen, ”I 2019 afviklede vi Gold Cup i Haderslev med stor succes. Mere eller mindre alle vores medarbejdere var involveret, og det var en helt uforlignelig oplevelse at afvikle så stor en event i forbindelse med den ganske særlige lejlighed, som 40 års jubilæumsåret var”.

X-Yachts har været i dialog med Sailing Aarhus igennem de seneste par måneder, og med et imponerende CV for event-afvikling, var der ikke så meget slinger i valsen; X-Yachts’ CEO er ikke i tvivl om, at Sailing Aarhus kan løfte opgaven:

"Vi skal løbende fornye os, og samarbejdet med Sailing Aarhus i 2021 giver rigtig god me-ning, fordi de har stor erfaring med at afvikle internationale events”, uddyber CEO Kræn Brinck Nielsen, og fortsætter ”Vi er én stor X-Yachts familie, og særligt community-tankegangen har vist sig at være meget værdifuld".

CEO for Sailing Aarhus, Jon Kock Hansen er begejstret for samarbejdet: ”Det giver virkelig god mening at lave denne event sammen med X-Yachts, ikke mindst fordi vi har samme værdisæt. Vi skal få folk til at føle sig godt tilpas, når de deltager i en event her hos os. I tæt samarbejde med X-Yachts får vi arrangeret en fantastisk event, og vi glæder os meget til at komme i gang med forberedelserne. Vi er 100% klar til at give den fuld gas nu”, fortæller Jon entusiastisk.
 

frederiksivertsen xyachtsgoldcup 2019a01a2636 

Aarhus og det Internationale Sejlsportscenter skal huse X-Gold Cup 2021. Her fra stævnet i Haderslev 2019. Foto: Frederik SivertsenSeneste nyheder
Kort Nyt

Gode tips og råd, når båden skal på land

★ Test af motorbåd

★ Smartliner Fisher 23 - Designet til lystfiskeren

Kapsejlads

Sejlerlandsholdet klar til EM i 49er - 49erFX og Nacra - men...

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"