Failing fast! Rasmus Kristensen fortæller i ny artikel. Se video

I vores seneste udgave af BÅD kan du læse et interview med Rasmus Kristensen, en ny sejler med en forfriskende tilgang til at lære at sejle.

Sidder i nervesystemet
”Jeg tror det er noget med ikke at være så bange for at lave fejl”, siger han. ”Det er først når du mærker hvad der rent faktisk sker, at du forstår det rigtigt. Og der er jo ingen vej udenom fejlene. Du kan læse om det i en bog, men det er først når du står med det selv, og har det mellem hænderne, mærker konsekvenserne af det du gør, at der rigtig sker noget. Så er det ikke bare noget, nogen har sagt. Folk siger jo alt muligt. Det er hellere ikke bare en regel du har læst. Hele dit system ved det, det bliver en fysisk erfaring. Det sidder i nervesystemet. Det er ikke fordi nogen har sagt det, at jeg altid checker vejrmeldingen inden jeg sejler ud. Det er fordi jeg har erfaret at det er en pisse god idé. Det er ”failing fast”, og det koncept tror jeg virkelig på. Jeg går ud og gør det, fejler og fejler igen, og på den måde lærer jeg hvad der virker og hvad der ikke virker.”

En sejlers historie
Artiklen er en del af vores artikelserie ”en sejlers historie”, hvor vi møder sejlere fra vidt forskellige baggrunde, og bliver kendt med deres personlige tilgang og erfaring med livet til søs.
Artiklen kan læses her
Man skal være abonnent, eller have et digitalt abonnement (kr. 39 pr, måned, klik her). Så har man i øvrigt adgang til hundredevis af artikler i flere kategorier.

Video fra sejlads til Møn
Research til netop denne artikel foregik under en sejlads til Møn. Rasmus Kristensen har nu klippet en særlig video sammen fra turen, med musik spillet og produceret af ham selv og hans musikalske venner.

Se videoen her:Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Comfortina 32 - rummelig med attraktiv sejlglæde

Kapsejlads

Silverrudder 2020: Følg din favorit live

Kapsejlads

Vendée Globe: Boss'n viser den frem

Kort Nyt

Klar til Silverrudder for niende gang

Motor

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"