Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

Pandemien sætter stadig sine tunge spor rundt omkring i verden, også blandt bådudstillinger. Barcelona Boat Show, som normalt holdes i oktober, er udsat til 2021.

Cannes Boat Show i september kører som planlagt, men da man ikke kender udviklingen i smittetrykket, har det store Italienske mærke Cranchi, forhandlet af ShipShape herhjemme, valgt ikke at udstille i år. Cranchi har ellers i mange år været rigtig flot præsenteret med kæmpe landstand, og stort set hele flåden i vandet.

I stedet tilbydes eksklusiv personlig rejse
Men værftets manglende tilstedeværelse på Cannes, skal ikke forhindre dig i at få mulighed for at opleve de Italienske både. ShipShape har forberedt et "Privat Boat Show", der giver mulighed for at handle i total sikkerhed.

Fra den 23. - 25. september kan du komme med og opleve hele CRANCHI® serien som kan ses og testes på Cranchi’s Marine Test Center i overensstemmelse med gældende anti-Covid-19 bestemmelser.

Martin Rasmussen, indehaver af Shiphape udtaler til Bådmagasinet - 'Vi inviterer således vores kunder til en eksklusiv og personlig rejse til Italien, hvor vi besøger Cranchi's Marine Test Center "Italo Manzino" der ligger en time fra Venedig, hvor du vil have mulighed for at prøvesejle netop din drømmebåd'. Turen er inkl. to dages hotelophold samt middage - se mere her.

PRIS: € 350 - (inkluderer ikke flyrejsen)*
Begrænset antal pladser

Handler du båd fra sortimentet, senest 14 dage efter hjemkomst krediteres rejseudgifterne!

Se mere om værftet her: