Genialt digitalt “Havnekontor” i Aarhus Lystbådehavn

Aarhus Lystbådehavn er ikke bare Aarhus Lystbådehavn - her er ikke mindre end ni sejlklubber og foreninger, som hver især administrerer deres enkelte områder i havnen. Det har - i sagens natur og i mange år, gjort det svært for gæster at orientere sig, med god grund! Nu er der hjælp at hente…

På websitet aarhuslystbaadehavn.dk kan man på et kort direkte se, hvilket område man ligger i, og hvilken klub man egentlig besøger. Der er kontaktinformationer, oplysninger om faciliteter og ikke mindst et link til hvor man skal betale for sin overnatning.

Priser og faciliteter er stadig forskellige alt efter hvor man ligger – men websiden giver et godt overblik, og så kan man jo selv vælge om man er til de simple forhold i den indre havn, til savsmuld og tjæreduft i blandt træskibene, eller helst vil blande sig med kapsejlerne ud for det nye sejlsportscenter! Man kan naturligvis også vælge en klub med frihavnsordning. Det hele fungerer lige så godt på mobil og tablet som på din PC.

Hele havnen får også nye skilte med tydelig angivelse af klubber og bronavne, samt QR-koder, der direkte leder hen til informationer og betaling, lige der hvor du er. (Har du ikke prøvet det før, er det efterhånden rigtigt nemt at bruge en QR-kode – du peger bare dit mobilkamera mod skiltet, så dukker der automatisk en webadresse op).

De forskellige foreninger skifter gradvist over til moderne betalingsløsninger som Harba og Tallyweb, og det smarte med den nye side er, at den automatisk stiller videre til det system, der nu skal benyttes.

På kortet kan du også se, hvor de lokale caféer og spisesteder findes samt bad/toilet, diesel og meget mere. Skulle du sidde og tænke, at det her er da en rigtig god ide, så vil løsningen naturligvis også kunne benyttes i din lokale havn – kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis det skulle have interesse.

aarhuslystbådehavn screenshot

Et nyt website - aaarhuslystbaadehavn.dk ser dagens lys. Det bliver en stort hjælp for gæstesejlere, så de kan finde ud af hvilken klub de egentlig besøger, og ikke mindst, hvem de skal betalte havnepenge til.Seneste nyheder
Kort Nyt

Gode tips og råd, når båden skal på land

★ Test af motorbåd

★ Smartliner Fisher 23 - Designet til lystfiskeren

Kapsejlads

Sejlerlandsholdet klar til EM i 49er - 49erFX og Nacra - men...

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"