fbpx

Ny undersøgelse om brand på både

Related Articles: "Kun en gnist fra katastrofen", Båd udbrændt i Storebælt, Endnu en bådbrand - denne gang på Egå Marina, Gud forbyde det…, Sikkerhed: Ildslukkere om bord, To både i brand i Lillebælt - en er sunket, Turister har en nøglerolle i Anholt Havn, Voldsom bådbrand i Kaløvig får Øresundshavn til at reagere
Inkluder i Newsletter: Ja

Denne sommer har der været flere brande på både, som dels lå i vandet på deres plads i havnen, men også brande som er opstået mens familien sejlede. Alle personer på bådene blev heldigvis reddet, men kunne ulykkerne være forebygget?

Odense Universitets Hospital gennemfører nu en undersøgelse med fokus på brandsikkerhed om bord på sejlbåde, motorbåde og andre småbåde.

Du kan deltage ved at klikke på dette link. (eksternt link direkte til undersøgelsen, red.)

Del gerne linket med andre sejlere.

Ulykkes Analyse Gruppen ved overlæge Jens Lauritsen står bag undersøgelsen. Svarene indsamles anonymt, så den der svarer kan ikke identificeres. Resultatet formidles i samarbejde med Søsportens Sikkerhedsråd. Rådet for indsigt i resultaterne, men ikke i de indsamlede data.

Har du spørgsmål til undersøgelsen bedes du rette henvendelse til:

Jens Lauritsen, overlæge, professor ph.d.,
Ulykkes Analyse Gruppen, Ortopædkirurgisk Afdeling O, Odense Universitetshospital
Tlf: +45 2921 1806
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se også pjecen fra Søsportens Sikkerhedsråd.

brandsikkerhed foto sejlsikkert

Enhver sejlers mareridt - brand om bord. Nu er Odense Universitets Hospital, ved overlæge Jens Lauritsen i gang med en undersøgelse, der skal være med til at kortlægge sejlernes adfærd. Resultaterne bringes i samarbejde med Søsportens Sikkerhedsråd.

Det er ikke meget mere end en god uges tid siden, vi her på sitet opfordrede Søsportens Sikkerheds råd til netop sådan en uafhæning undersøgelse.