Båd udbrændt i Storebælt

Related Articles: "Kun en gnist fra katastrofen", Endnu en bådbrand - denne gang på Egå Marina, Gud forbyde det…, To både i brand i Lillebælt - en er sunket, Turister har en nøglerolle i Anholt Havn, Voldsom bådbrand i Kaløvig får Øresundshavn til at reagere

Endnu en lystbåd er brudt i brand – denne gang i Storebælt. Branden blev slukket, men båden er brændt ud og sunket. 

Torsdag formiddag brød en sejlbåd i brand på Snave Ron i Storebælt. Marinehjemmeværnets båd MHV 801 - Aldebaran, som til daglig ligger i Kerteminde, blev sendt til området for at slukke branden. Samtidig bad JRCC Dansk Søredningsselskab i Bregnør om assistance.

Da DSRS Bregnør nåede frem var de to personer om bord på den brændende båd bragt i sikkerhed på en privat båd, og DSRS-mandskabet blev bedt om at blive på stedet, indtil marinehjemmeværnets fartøj ankom til stedet med brandslukningsudstyr.

Da MHV 801 - Aldebaran nåede frem fik man slukket branden, men fartøjet stod ikke til at redde. Redningsfartøjet fra DSRS-Bregnør slæbte derefter båden ind mod lavere vanddybde, men den var så medtaget, at den sank, mens den var på slæb, oplyser Dansk Søredningsselskab på deres hjemmeside.

Inden for de seneste tre uger har der i alt været fem lystbåde-brande i farvandet omkring Fyn. Heldigvis er ingen personer kommet til skade ved disse brande.
Kilder: Marinehjemmeværnet og Dansk Søredningstjeneste.

2 foto jane palawska marinehjemmeværnet

Forsvarets redningshelikopter hentede besætningen. Her er branden netop blevet slukket. Foto Jane Palawska/ Marinehjemmeværnet.★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker