De 10 mest almindelige SUP-fejl

Related Articles: 'One small step'... Første mand til at krydse Atlanten på et SUP board, Casper Steinfath vinder verdens vildeste SUP-race for anden gang, Livreddere advarer mod paddleboards efter 30 aktioner om dagen

SUP er en af tidens favorit-aktiviteter på vandet – bræt kan lejes mange steder, hvis man ikke har et selv. De er tit oppustelige, og kan dermed let fragtes med på ”moderskibet”, når man er ude på årets sommertogt. Det er hellere ikke så krævende at komme i gang, og er i det hele taget en lidt mere tilgængelig aktivitet end for eksempel kitesurfing.

Kan spare meget kamp
Men som alt andet, så bliver det sjovere hvis man gør det nogenlunde rigtigt. Desuden er det faktisk en del der kommer galt afsted her i Danmark for tiden, som det fremgår af vores artikel her. Derfor bringer vi en velproduceret video fra Blueplanetsurf på Hawaii, som skridt for skridt gennemgår de 10 mest almindelige begynderfejl, og forklarer hvordan det skal gøres. Det er ganske få minutter, der kan spare mange timers kamp på brættet.

Den vildeste fejl
Instruktøren fortæller at han har set det meste, inklusive to mænd som lejede et bræt, og syntes det var ualmindelig svært at holde balancen. Desuden var det rigtigt glat, fortalte de. Det undrede instruktøren, indtil det gik op for ham at de to havde forsøgt at SUP-padle med brættet op ned – det vil sige med bunden i vejret og finnen op i luften.

Den fejl er dog ikke med på listen over de 10 mest almindelige begynderfejl. Dem kan du blive klogere på her:★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker