Sejlklub vil have fat i de unge

Nykøbing Sjælland Sejlklub efterlyser unge til at melde sig ind i klubben. Optimistjollerne ligger klar til nye sejlere.

– Coronakrisen satte en effektiv stopper for planerne om at skaffe unge sejlere til Nykøbing Sjælland Sejlklub, fortæller klubbens formand Allan Wiingaard til Sjællandske Medier Odsherred.

Sidste år fik den nordvestsjællandske sejlklub otte nye medlemmer, hvorimod det i år kun er blevet til et enkelt nyt medlemskab. Og det skal der gøres noget ved. Næste sæson vil blive indledt med et fremstød for at få flere unge med i klubben, fortæller formanden til Sn.dk.

Klubben råder over egne optimistjoller, og for nylig modtog man 12.500 kroner fra Trygfondens regionale råd i Region Sjælland. Pengene skal nu anvendes til indkøb af VHF-radioer, så man inde fra land kan holde kontakt til følgebåden og de nye sejlere, når de er ude på vandet.

Som i mange andre af landets sejlklubber er medlemmerne hos Nykøbing Sj.-Sejklub kommet op i alderen, og man ønsker derfor især nye medlemmer til ungdomsafdelingen, men også voksne sejlere, som vil være med, er velkomne. Klubben har i dag 160 medlemmer.
Kilde: Sn.dk Odsherred

ok 2017
Der var over 40 sejlere på vandet, da Nykøbing Sj. Sejlklub var vært for de nordiske mesterskaber i OK-jolle i 2017. Foto: NK-S Sejlklub.Seneste nyheder

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Finn: Mandeparkering i Egå

Kort Nyt

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Motor

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Kapsejlads

Finn: Mandeparkering i Egå

★ Gør det selv

★ Autopiloten: Den elektroniske rorsmand er vokset med opgaven

Branchenyt

Vækst skaber drømmejobs i bådbranchen

America's Cup

Americas Cup: Surt show for tilskuerne - og New Zealand

Kort Nyt

Eksplosiv stigning i smitte blandt sejlerne fra Uge-42...

★ Interview & Portræt

★ Med mor ved roret

Udvalgte artikler *


Produktnyt