Populær projektleder afløser Casper Steinfath

Katrine Kock Frandsen, der er projektleder for nordens største vandsportsfestval WATERZ i Hvide Sande, er netop blevet valg som ny næstformand i Dansk Surf- & Rafting Forbund. Det skete på organisationens nyligt afholdte generalforsamling.

Katrine Kock Frandsen afløser Klitmøller-surferen og den mangedobbelte verdensmester i SUP, Casper Steinfath, der forlader bestyrelsesarbejdet efter en årrække i forbundets ledelse.

Katrine Kock Frandsen glæder sig til at fortsætte arbejdet i DSRF:

- jeg har siddet med i bestyrelsen og det er utroligt spændende at være med til at forme fremtiden for de danske surfere. Både når det kommer til eliten, men samtidigt er jeg meget optaget af, hvordan vi får bredden med og får skabt nogle gode faciliteter landet over, udtaler Katrine Kock Frandsen i en pressemeddelelse.

DSRF er et forbund under Danmarks Idrætsforbund, og dermed skal forbundet også udtage atleter til landshold og kommende EM, VM og OL.

- det er en utroligt spændende organisation at sidde i bestyrelsen for og der er ingen tvivl om, at det netværk, det giver også vil være en fordel for udviklingen af fremtidens vandsport i Ringkøbing-Skjern Kommune, slutter Katrine Kock Frandsen.

Lige nu er hun i fuld gang med at planlægge de nye WATERZ DAYS, der finder sted i weekenden 7.-8. august samt 4.-5.-6. september i og omkring Ringkøbing Fjord samt i Hvide Sande.Seneste nyheder

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Finn: Mandeparkering i Egå

Kort Nyt

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Motor

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Kapsejlads

Finn: Mandeparkering i Egå

★ Gør det selv

★ Autopiloten: Den elektroniske rorsmand er vokset med opgaven

Branchenyt

Vækst skaber drømmejobs i bådbranchen

America's Cup

Americas Cup: Surt show for tilskuerne - og New Zealand

Kort Nyt

Eksplosiv stigning i smitte blandt sejlerne fra Uge-42...

★ Interview & Portræt

★ Med mor ved roret

Udvalgte artikler *


Produktnyt