DSRS Helsingør får ny redningsbåd

Champagnepropperne sprang og smilene var brede, da mange frivillige fra Helsingør redningsstation var var mødt frem på kajen for at byde deres nye redningsbåd velkommen.

Den nye redningsbåd i Helsingør er af Escort-klassen, og indkøbt fra Svensk Søredningsselskab, hvor den tidligere har sejlet fra Karlsborg Redningsstation.
Båden er 10,5 meter lang, 3,7 meter bred, vejer ni tons og er udrustet med to indenbords Volvo Penta D-6 dieselmotorer, der tilsammen yder 630 hk, hvilket kan drive båden frem med op til 35 knob.

”Båden skal erstatte vores gamle, åbne ribbåd Rescue Kronborg. Den nye båd giver Helsingør redningsstation en meget forbedret platform for alle typer af rednings- og assistanceoperationer til søs i al slags vejr og lysforhold”, skriver DSRS på deres hjemmeside.

DSRS-stationens 35 frivillige i Helsingør skal nu uddannes i at sejle båden, så de på sikker og kompetent vis kan tilbyde assistance til alle nødstedte til havs. Dertil kommer modernisering og et vedligeholdelses- og opdateringsprogram af båden.
Hvis du ønsker at blive en del af den frivillige redningstjeneste, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Man skal helst bo nær en af DSRSs stationer.
Kilde: DSRSSeneste nyheder

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Finn: Mandeparkering i Egå

Kort Nyt

Citat...'Vi har fart på hele vinteren'

Motor

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder

Kapsejlads

Finn: Mandeparkering i Egå

★ Gør det selv

★ Autopiloten: Den elektroniske rorsmand er vokset med opgaven

Branchenyt

Vækst skaber drømmejobs i bådbranchen

America's Cup

Americas Cup: Surt show for tilskuerne - og New Zealand

Kort Nyt

Eksplosiv stigning i smitte blandt sejlerne fra Uge-42...

★ Interview & Portræt

★ Med mor ved roret

Udvalgte artikler *


Produktnyt