fbpx

DSRS Helsingør får ny redningsbåd

Inkluder i Newsletter: Ja

Champagnepropperne sprang og smilene var brede, da mange frivillige fra Helsingør redningsstation var var mødt frem på kajen for at byde deres nye redningsbåd velkommen.

Den nye redningsbåd i Helsingør er af Escort-klassen, og indkøbt fra Svensk Søredningsselskab, hvor den tidligere har sejlet fra Karlsborg Redningsstation.
Båden er 10,5 meter lang, 3,7 meter bred, vejer ni tons og er udrustet med to indenbords Volvo Penta D-6 dieselmotorer, der tilsammen yder 630 hk, hvilket kan drive båden frem med op til 35 knob.

”Båden skal erstatte vores gamle, åbne ribbåd Rescue Kronborg. Den nye båd giver Helsingør redningsstation en meget forbedret platform for alle typer af rednings- og assistanceoperationer til søs i al slags vejr og lysforhold”, skriver DSRS på deres hjemmeside.

DSRS-stationens 35 frivillige i Helsingør skal nu uddannes i at sejle båden, så de på sikker og kompetent vis kan tilbyde assistance til alle nødstedte til havs. Dertil kommer modernisering og et vedligeholdelses- og opdateringsprogram af båden.
Hvis du ønsker at blive en del af den frivillige redningstjeneste, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Man skal helst bo nær en af DSRSs stationer.
Kilde: DSRS




Seneste nyheder





Kort nyt

Podcast: Ny episode - hvorfor egentlig sejle?

Havne

Christiansø Havn skal igennem kæmpe renovering

Bådudstillinger

Ancora Yachtfestival – tre intense dage

Kort nyt

Krigsveteraner får hjælp til at komme ud at sejle 

Bådudstillinger

Boat Show i Fredericia for 30. gang

★ Artikel

★ Sejlads i det nye klima

Kort nyt

Tyveri lammer driften af historisk skib i Helsingør

Kapsejlads

Vegvisir Race Nyborg afvikler også eSejlsport finalen

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: KAS var få point fra cuttet





Udvalgte artikler *