Ferietid er = læsetid

Det er tid til fordybelse - også i maritimt læsestof, for ferietid er læsetid, og vejret indbyder i den grad til hygge om bord. Hvad mere belejligt end at nyde tiden, med artikler, og online udgaver af magasinet, helt tilbage fra 2015?

PLUS - et hav af flotte oplevelser
Hvad end du ønsker at læse dit magasin online på din computer, eller tablet, så får du mere end 70 magasiner, over fem år, serveret i et overskueligt og indbydende webdesign.
skærmbillede 2020 04 29 kl. 20.33.08
Fra hvert magasin, tilbage fra årsskiftet, optræder der udvalgte artikler i det nye design, som skal være med til at gøre oplevelsen endnu bedre.

Der hvor der findes videoklip – det kunne være fra en bådtest, produktomtale eller lignende, ja der får du nu også serveret denne i historien, så fortællingen faktisk fremstår endnu mere komplet, end blot artiklen fra magasinet – deraf navnet PLUS.

Billederne præsenteres i store flotte fotogallerier, og det er planen at levere flere foto i PLUS, end hvad et magasin kan rumme på print.

Nuværende abonnenter har (naturligvis) også adgang
Er du abonnent på print, så følger din helt egen gratis profil med – du skal blot oprette dig under punktet "For abonnenter" – ønsker du udelukkende online adgang, så køber du direkte adgang til PLUS, på websitet.

PLUS er serveret i et nyt og eksklusivt design, hvor den gode oplevelse, og tid til fordybelse, og i artikler leveret på nettet, er i højsædet.

For kun, ja nærmest et symbolsk beløb på kr. 39,- / mdr. - faktisk mindre end hvad en stor kop kaffe på Lagkagehuset koster, der får du online adgang til hele molevitten - ønsker du magasinet sendt hjem i din postkasse, skal du betale lige godt et par kroner mere - det kan ikke gøres meget mere rimeligt. 

God sommer og læselyst.

cover 561 

For kun 39,- / mdr. får du adgang til hele molevitten, nu præsenteret i et nyt og tidsvarende webdesign - for magasinets abonnenter.