Covid-19: Gode nyheder fra ’hinsidan’

Der er virkelig, og endelig gode nyheder fra Sverige. Du kan nu frit sejle til Skåne.

Statsepidemiolog Anders Tegnell i Stockholm melder om godt nyt fra Skåne, og godt nyt til danskere, der gerne vil besøge Sverige.

Godt nok er Sverige stadig hårdere ramt af coronavirussen end noget andet EU-land lige nu, men det lysner. Og danskere frarådes ikke længere at rejse til Skåne. Det skriver b.dk.

Sverige har netop passeret en »glædelig og positiv« milepæl. For første gang siden marts faldt antallet af indlagte coronapatienter på svenske intensivafdelinger onsdag til under 100. "Det betyder, at vi fortsat ser en gradvis mindskning, og det er meget glædeligt og positivt – ikke mindst for de berørte, men også for sundhedsvæsenet," sagde Johanna Sandwall fra den svenske socialstyrelse til Sveriges Radio.

Lige nu er 92 personer indlagt med covid-19 på intensivafdelinger i Sverige. Til sammenligning er fem personer intensivindlagt med covid-19 i Danmark.

Det medfører, at Udenrigsministeriet torsdag har ændret sine rejsevejledninger således, at danskere kan besøge regionen uden at blive opfordret til at gå i 14 dages karantæne, når de vender hjem. Og 1,4 millioner skåninge kan nu rejse ind i Danmark uden at skulle medbringe en frisk og negativ covid-19-test.

Kilde: B.dk★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker