fbpx

Troels Lyby ved roret, når DR sætter sejl for fuld musik

Inkluder i Newsletter: Ja

Troels Lyby stævner ud som vært i ’Sommertogtet – lyden af vores land’. Her kan danskerne se frem til masser af sang og smukke scener fra det danske sommerland.

Seerne kan se frem til masser af musik og dansk sommerstemning, når Troels Lyby de næste fem søndage kl. 20 på DR1 inviterer danskerne og en række store, danske musikere med om bord på en sejlads i det danske øhav på skonnerten ’Aron af Svendborg’.

Undervejs på sejladsen i blandt andet Det Sydfynske Øhav og på øerne omkring præsenterer kunstnerne en sang, de ikke normalt optræder med, og fortæller hvorfor sangene har en særlig og personlig betydning.

– Jeg føler, at jeg oprigtigt har opdaget Danmark for første gang. Når man kommer via vandvejen, ser man havnebyerne fra deres allerbedste side. Møns Klint lignede Amalfi-kysten, i Svendborg Havn så vi en delfin, og så er det jo helt unikt, at vi om sommeren i Danmark nærmest har sol til midnat, så det aldrig rigtig bliver mørkt, siger Troels Lyby.

– Rigtig mange danskere holder ferie herhjemme i år, og derfor vil vi gerne være med til at vise vores skønne land. Vi oplever Danmark fra søsiden og ser, hvad nogle af de mindre havnebyer rundt omkring i landet byder på. Samtidig kommer vi tæt på og lærer nogle af de store, danske musikere endnu bedre at kende, når vi i denne usædvanlige sommer ikke har mulighed for at opleve dem, som vi plejer, siger underholdningsredaktør i DR Jan Lagermand Lundme.


2
Næste gang Sommertogtet – lyden af vores land, bringes er den 12. juli klokken 20.00 på DR1 og DRTV. Her møder vi bl.a. Barbara Moleko, Kim Sjøgren og Chief 1. Foto: Per Arnesen/ DR









★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *