Sydhavnens Unge Sejlere fejrer 5 år

Sydhavnens Unge Sejlere (SUS) er en ganske unik forening af unge sejlere eller aspirerende sejlere i alderen 18-35 år, som har båd i Sydhavnen (København S) og i år kan SUS fejrer fem års fødselsdag!

SUS blev stiftet af en gruppe venner, som savnede jævnaldrende sejlere, de kunne lære af og dele oplevelser med. Foreningen har gennemårene samlet unge på tværs af de mange bådklubber, der har hjemme i Sydhavnen. SUS er ikke en ”fysisk” forening, med bådbroer og bådpladser, men er en forening, som er til for at skabe fællesskab og sejlerkultur blandt unge.

I SUS bliver der delt erfaringer fra vandet og arbejdet på land, om det er forberedelse af sejladser eller klargøring af bådene, hjælpes man ad.

image1

En hjørneplads til alle SUS bådene i Mosede Havn

I løbet af de fem år er det blevet til adskillige fælles ture, både i det danske og svenske farvand. Udover sejlturene er der blevet undervist i duelighedsbevis, afholdt sejlerquizzer og julefrokoster. Det har ledt til et stærkt sammenhold og en forening på omkring 40 aktive medlemmer, som deler passioner og drømme om oplevelser på vandet.

image2

Generalforsamling ved vandet i FDF bådlaug, Sydhavnen

I juni afholdte Sydhavnens Unge Sejlere generalforsamling og der kan nu bydes velkommen til flere nye sejlere i foreningens bestyrelse.

Hen over sommeren er der planlagt fælles ture og tirsdagssejladser fra august af. Der udbydes duelighedskursus og VHF-radio kursus hen over vinteren, samt den årlig traditionsbundne julefrokost.
Sæsonen er allerede godt i gang og SUS glæder sig til de mange oplevelser der er i kikkerten. SUS håber naturligvis, at endnu flere unge kommer på vandet og har lyst til at deltage i fællesskabet om at være unge sejlere i Sydhavnen.
Kik forbi www.sydhavnensungesejlere.dk for at se mere.

God vind og god sommer til alle derude og pas godt på jer selv og hinanden på vandet.

★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker