Ikke overraskende - årets ØRC er udsat

Related Articles: 520 ØRC deltagere fejrer sejlsporten, Teamet bag ØRC føler sig beæret over nominering

Det skulle faktisk have været en jubilæumstur i år. Her i 2020 er det nemlig 10 år siden fire 'skøre' - men dygtige sejlere fandt på ØRC. Den historie behøver vi ikke gentage her på sitet. Nu har den nye styregrupper taget konsekvens af den nuværende situation grundet covid-19, og besluttet at udskyde ØRC 10 års jubilæet til 2021. "Vi ser det ikke muligt at kunne gennemfører arrangementet på forsvarlig vis indenfor de udstede retningslinjer som er gældende pt." kan man læse på ØRCs Facebookside. 

I styregruppen er de meget kede af ikke at kunne gennemfører arrangement, men da Sverige som det ser ud nu, ikke overholder kriterierne for lave smittetal, kan man ikke på forsvarlig vis samles i større antal til en hyggelig aften i det svenske, uden at det vil kunne få konsekvenser for nogle deltagere set i lyset af, at myndighederne anbefaler 14-dages karantæne efter besøg i sverige, samt risikoen for at nogle skulle blive smittet.

Alle tilmeldte deltagere som allerede har betalt, vil naturligvis få deres indskud til arrangementet tilbageført såfremt de ønsker det, hvis ikke, vil beløbet blive overført til næste års arrangement.
Hvis man ønsker beløbet tilbageført, bedes man kontakte Hellerup sejlklub: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Styregruppen vil gerne takke alle tilmeldte deltagere såvel som afventende deltagere, sponsorer, frivillige mfl. og de ser frem til at se jer næste år til et (forhåbentlig) corona-frit og uforglemmeligt ØRC 10 års jubilæum 2021.Seneste nyheder
America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

America's Cup

Prada Cup Live: Hvem skal udfordre Team NZL i America Cup?

Kort nyt

Ro-konkurrencen Talisker Whisky Atlantic Challenge: Ny...

Motor

To nye fra Sealine programmet i 2021

Kapsejlads

Vegvisir ude af Guldborgsund - ny værtsby på vej

Kapsejlads

VM H-båd: Struer sejlklub sikrer med corona taskforce

Udvalgte artikler *