De yder en formidabel indsats

Related Articles: Dansk Søredningsselskab døber nyt fartøj i Juelsminde, Travle dage for Dansk Søredningsselskab

Dansk Søredningsselskab er en frivillig organisation, der arbejder for at øge sikkerheden til søs for alle os sejlere, der bruger havet i deres fritid. De blev etableret i 2004 og består i dag af ca. 300 frivillige der arbejder på 11 stationer i Danmark.

Målet i Dansk Søredningsselskab er at hjælpe alle, der på havet og har bragt sig i en situation, de ikke selv kan håndtere. I nødsituationer stiller vi besætninger og ressourcer til rådighed for den offentlige redningstjeneste.

Hjælper alle
Vi gør det uden beregning, fordi vores mission er at alle der har brug for hjælp til søs skal have hjælp, og med . Dansk Søredningsselskabs respekterede vision er, AT INGEN SKAL DRUKNE TIL SØS I FRITIDEN.

Medlemmerne er fundamentet
Gennem bidrag fra medlemmer sikrer vi, at der er et veluddannet frivilligt beredskab, når sejlere, fiskere, windsurfere, roere, kajaksejlere og andre har brug for hjælp til søs. Medlemskabet betyder også, at sejlere er dækket, når de fx sejler i kysterne ved Sverige og Norge.

I de seneste fire år har der været en positiv medlemstilvækst, og det har betydet, at det har været muligt at kunnet øge antallet af redningsstationer. Medlemmernes bidrag er den helt uundværlige grundsten i den daglige drift af de 11 stationer. Uden de bidrag ville Dansk Søredningsselskab ganske enkelt ikke eksistere.

På grund af pandemien, har det ikke tidligere været muligt at aflægge beretning for 2019. Denne er nu tilgængelig, og du kan læse den, i sin fulde længde her. (ekstern pdf,red.)

Ønsker du at støtte dette forrygende initiativ, så kan du melde dig ind via linket her.Seneste nyheder
America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

America's Cup

Prada Cup Live: Hvem skal udfordre Team NZL i America Cup?

Kort nyt

Ro-konkurrencen Talisker Whisky Atlantic Challenge: Ny...

Motor

To nye fra Sealine programmet i 2021

Kapsejlads

Vegvisir ude af Guldborgsund - ny værtsby på vej

Kapsejlads

VM H-båd: Struer sejlklub sikrer med corona taskforce

Udvalgte artikler *