M/S Tunø stævner ud fra Fregatten Jylland

Aarhus Sail Event og Fregatten Jylland har netop indgået et samarbejde om sejlads fra Fregat-havnen på fredage - søndage i skolernes sommerferie som et fælles initiativ til at sætte fokus på den maritime kulturarv.

Turen, der varer ca. 1½ time, starter i Fregathavnen med en afstikker til Fiskerihavnen anlagt i 1700-tallet, hvorefter turen fortsætter på Ebeltoft Vig. Her kan gæsterne opleve udsigten indover Nationalpark Mols Bjerge og de smukke strande som ligger ud til vigen. Hele sejladsen bliver krydret med fortællinger fra skibes guider. Første sejlads er fredag 3. juli kl. 11.00.

Store forventninger til samarbejdet
Både Aarhus Sail Event og Fregatten Jylland venter sig meget af samarbejdet, der bl.a. også omfatter muligheden for en kombi-billet med sejlads og besøg på Fregatten Jylland.

”Vi synes, Ebeltoft Vig og tursejlads fra Fregat-havnen er helt oplagt for et skib som M/S Tunø og da det maritime binder os sammen, fandt vi det helt naturligt at indgå et samarbejde med Fregatten Jylland” udtaler Lars Hede, medindehaver af Aarhus Sail Event.

Fregatten Jylland, der netop er genåbnet efter nedlukningen som følge af Corona-krisen, ser også gode muligheder i samarbejdet.

”For Fregatten Jylland er det vigtigt hele tiden at have noget nyt at tilbyde vores gæster, og derfor giver det også god mening for os at indgå i et samarbejde med Aarhus Sail Event. Og så håber vi selvfølgelig at rigtig mange tager godt imod tilbuddet om en kombi-billet eller alternativt at komme tilbage på et andet tidspunkt og få rabat på besøget på Fregatten Jylland” siger Karin Buhl Slæggerup, direktør på Fregatten Jylland.

Når tiltaget har været testet af i sommeren 2020 har de to virksomheder givet hinanden håndslag på at videreudvikle samarbejdet.Seneste nyheder
America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

America's Cup

Prada Cup Live: Hvem skal udfordre Team NZL i America Cup?

Kort nyt

Ro-konkurrencen Talisker Whisky Atlantic Challenge: Ny...

Motor

To nye fra Sealine programmet i 2021

Kapsejlads

Vegvisir ude af Guldborgsund - ny værtsby på vej

Kapsejlads

VM H-båd: Struer sejlklub sikrer med corona taskforce

Udvalgte artikler *