M/S Tunø stævner ud fra Fregatten Jylland

Aarhus Sail Event og Fregatten Jylland har netop indgået et samarbejde om sejlads fra Fregat-havnen på fredage - søndage i skolernes sommerferie som et fælles initiativ til at sætte fokus på den maritime kulturarv.

Turen, der varer ca. 1½ time, starter i Fregathavnen med en afstikker til Fiskerihavnen anlagt i 1700-tallet, hvorefter turen fortsætter på Ebeltoft Vig. Her kan gæsterne opleve udsigten indover Nationalpark Mols Bjerge og de smukke strande som ligger ud til vigen. Hele sejladsen bliver krydret med fortællinger fra skibes guider. Første sejlads er fredag 3. juli kl. 11.00.

Store forventninger til samarbejdet
Både Aarhus Sail Event og Fregatten Jylland venter sig meget af samarbejdet, der bl.a. også omfatter muligheden for en kombi-billet med sejlads og besøg på Fregatten Jylland.

”Vi synes, Ebeltoft Vig og tursejlads fra Fregat-havnen er helt oplagt for et skib som M/S Tunø og da det maritime binder os sammen, fandt vi det helt naturligt at indgå et samarbejde med Fregatten Jylland” udtaler Lars Hede, medindehaver af Aarhus Sail Event.

Fregatten Jylland, der netop er genåbnet efter nedlukningen som følge af Corona-krisen, ser også gode muligheder i samarbejdet.

”For Fregatten Jylland er det vigtigt hele tiden at have noget nyt at tilbyde vores gæster, og derfor giver det også god mening for os at indgå i et samarbejde med Aarhus Sail Event. Og så håber vi selvfølgelig at rigtig mange tager godt imod tilbuddet om en kombi-billet eller alternativt at komme tilbage på et andet tidspunkt og få rabat på besøget på Fregatten Jylland” siger Karin Buhl Slæggerup, direktør på Fregatten Jylland.

Når tiltaget har været testet af i sommeren 2020 har de to virksomheder givet hinanden håndslag på at videreudvikle samarbejdet.★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker