fbpx

DS bestyrelsesmedlem Jens Haugaard er død

Inkluder i Newsletter: Ja

Mindeord fra Dansk Sejlunion: 

Dansk Sejlunions bestyrelsesmedlem Jens Haugaard, Nyborg, sov stille ind søndag den 24. maj efter længere tids sygdom. Han blev 64 år.

Jens Haugaard har sejlet siden han var syv år og været aktiv sejler hele sit liv både som kapsejler og tursejler. De seneste år blev det til kapsejlads som gast i Ylva og Folkebåd.

Nyborg Sejlforening nød i mange år glæde af Jens Haugaards store lyst til at gøre en forskel for andre sejlere og forny klubben, hvor han i mange år var formand. Senest stod han i spidsen for at forberede klubbens 125-års jubilæum. Han måtte dog på grund af sygdom trække sig som formand på seneste generalforsamling.

Jens blev valgt som bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion første gang i 2017, og stillede op til genvalg så sent som i 2020, selvom han kæmpede med alvorlig sygdom.

Jens Haugaard arbejdede i mange år med logistik og udvikling i SAS, og senere med salg og marketing i den maritime branche, hvor han var med til at introducere Tera og Feva joller i 2011.

Jens Haugaard efterlader sig hustruen Charlotte.

Dansk Sejlunions formand Line Markert siger i forbindelse med Jens Haugaards bortgang:

"Jens efterlader et stort vakuum i Sejlerdanmark. Han var en fantastisk ambassadør for sejlsporten – som sejler, holdkammerat, træner, frivillig i klubben og i sejlunionen og som menneske. Han stillede op for sine venner og for alle andre. Det oplevede jeg selv, da jeg som helt ny kapsejler blev taget i Træner Hauges kærlige men kompromisløse skole. Og jeg har oplevet det mange gange siden ikke mindst i vores samarbejde i og omkring bestyrelsen i sejlunionen. Jeg tager afsked med en kær ven."

Æret være Jens Haugaards minde.

Bisættelsen finder sted 30. maj, kl. 11 i Nyborg Kirke.









★ Gør det selv

★ Bundmaling: Ram den grønne bølge med det nye sort

★ Artikel

★ Tjekliste til en sikker søsætning

Havne

København kan snart få flydende øer

Kapsejlads

Torbole Lake Garda: Dansk E-jolle triumf





Udvalgte artikler *