Pandemien sender royal klub i økonomisk benlås

Alle er ramt, erhvervslivet såvel som foreninger og idrætsklubber - ingen går under radaren, og heller ikke den royale Kongelig Dansk Yachtklub.

I et nyhedsbrev til klubbens ca. 2.000 medlemmer, fortæller direktør Anders Myralf at klubben risikere at komme ud med et underskud på 2,5 million.

Kampagne
KDY's bestyrelse ser sig derfor nødsaget til at iværksætte en støttekampagne under overskriften 'All hands on deck'. Klubben vil sikre at ungdom, talent- og elitesejlere, OL-deltagere og lokale sejlere generelt på alle tre havne - Tuborg, Skovshoved og Rungsted, også i fremtiden, får mulighed for at komme på vandet, når situationen normaliseres.

KDY har mistet store indtægter grundet aflyste klubaktiviteter og sejladsevents - og ikke mindst aflyste eller udskudte store internationale kapsejladsstævner. Dette har medført, at væsentlige sponsorindtægter er udeblevet. Forpagtningsindtægterne fra KDY's tre klubhuse er også stærkt reducerede, og der hersker en generel usikkerhed om indtægtsgrundlaget fremadrettet.

Ønsker du at støtte KDY, benyt dette link.

"All hands ..."
Godt sømandskab er også at reagere på naturens udfordringer på havet, før alvoren og skibsforliset er den barske realitet. De store sejlskibe var uden bremser, rene monstre – hvis ikke alle om bord levede op til deres ansvar – lige nu. "All Hands on Deck" er et historisk kendt udtryk, som har oprindelse i den engelske flåde, the Royal Navy. Altså et maritimt udtryk som skipper kan tage i brug, når naturen raser, og havari truer. Når skib, last og mandskab skal bjærges sikkert gennem uvejret. Der er ikke tale om en venlig forespørgsel, men den ultimative alarm. Så når skipper giver ordren, skal alle mand – fra yngste dæksdreng til styrmænd ud af køjer og lukafer for at bistå med at bjærge sejl og løse enhver påtrængende opgave, før katastrofen indtræder. Meningen med udsagnet: "All Hands on-deck", er ganske enkel: ”Står vi alle sammen i krisen, formår vi også at komme videre” – og udvikle os til tiden, da vi sammen er nået roligt vand.Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kapsejlads

DM: Ærø sejlforening gør klar til Folkebådene

Kort Nyt

Seneste generation batteriladere: Hvad kan de?

Branchenyt

Garmin på rette vej efter ransomware-angreb

★ Test af motorbåd

★ Liebhaverbåd: Riva Olympic

OL

Det kan blive et meget varmt OL i 2032

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker