Mirabaud Yacht Racing ’laver en DR’ – går i arkivet

Årets fotokonkurrence vil naturligvis også blive stærkt påvirket af Covid-19 pandemien som har lukket hele verden ned. Der sejles ikke rundt omkring på kloden, så hvordan pokker skulle de stakkels fotografer får deres bedste skud i kassen, til årets Mirabaud Award?

Pandemi eller ej, der skal være en Award, sådan syntes Mirabaud at tænke, og man får unægtelig tankerne henledt på Danmarks Radio, når den kommende konkurrence ’blot’ bliver at der lægges op til at man hiver sine bedste fotos frem fra arkiverne og sender ind!

10 års jubilæum
Til forskel fra de tidligere år, hvor det har været aktuelle fotos fra den forgangne sæson, så bliver der her i 2020 tale om fotos fra ’et Century’ – der bliver altså tale om fotos, som har været taget siden århundredeskiftede, mere præcis fra den 1. januar 2000 og frem til 6. oktober 2020, men dog ikke fotos som tidligere har været sendt ind.

Der bliver altså tale om at finde frem til fotografen med det bedste arkiv ;-)

Præmieoverrækkelsen finder sted den 24. november under Yacht Racing Forum i Portsmouth, UK, hvor de førende meningsdannere inden for sejlsporten vil være tilstede.

Mere om Mirabaud Yacht Racing Images her